Östersunds kommun

Lärare i svenska, i kombination med annat ämne, till Parkskolan

Barn- och utbildningsförvaltningen, Östersunds kommun söker

 

Lärare i svenska, i kombination med annat ämne, till Parkskolan

 

Tillsvidaretjänst 100%

Tillträde 12 augusti

 

I vår kommun är varje medarbetare viktig på riktigt. Varje individ gör stor skillnad för många människor, genom hela livet. Det gör det lätt att bli engagerad och hitta mening. Vår ledstjärna är ett bättre Östersund. Därför rör vi oss ständigt framåt, och gör det med hjärtat. Vi är 5 600 medarbetare inom 400 olika yrken som ger varandra styrka och inspiration. Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas både professionellt och som person. Roligt för dig och bra för Östersund!

 

Parkskolan är en kommunal skola, som omfattar årskurserna 4-9 samt fritidsverksamhet för åk 4-6. Totalt går det drygt 300 elever på skolan. Skolan ligger på ett bekvämt gångavstånd från Östersunds centrum och angränsar till ett parkliknande område.

 

Arbetsuppgifter

Vi på Parkskolan arbetar dagligen med att utveckla vår verksamhet och det gör vi bland annat genom vårt kollegiala lärande och ett relationellt ledarskap. Du kommer arbeta med kollegor med bred kompetens där det finns stora möjligheter till utbyte och utveckling.

 

Vi söker nu Dig som har ett gott bemötande och ett stort engagemang för eleverna och vill göra skillnad i vardagen!

 

Undervisning i svenska i årskurserna 7-9, språkval engelska, resurs matematik och ett delat handledarskap. Under detta läsår ingår även skolbiblioteket i tjänsten.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation enligt 2 kap 16§ skollagen och behörighet för undervisning i aktuellt ämne och årskurser. Meriterande är om du som söker även är behörig i matematik och/eller engelska.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Intervjuer kan ske löpande och tillsättning av tjänsten kan därför ske innan sista ansökningsdag.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Välkommen in med din ansökan!

 

Upplysningar

 

rektor

Anette Lööf

063-14 34 71

biträdande rektor

Sandra Göransson

063-14 35 00

administratör

Linda Laretei-Jönsson

063-14 34 70

 

 

Sista ansökningsdag

2024-08-04

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 4 augusti . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 9 juli


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare i svenska, i kombination med annat ämne, till Parkskolan