Östersunds kommun

Lärare i SO 100% Kastalskolan

Kastalskolan har en verksamhet med elever i årskurs 4 - 9. Vi arbetar främjande på skolan utifrån ett ledkryss som innehåller värdeorden trygghet, ansvar, acceptans och lärande. Skolan har under de senaste åren genomgått en digitaliseringsprocess vilket har lett till att alla elever arbetar med Chromebooks via plattformen Classroom. Vi arbetar i arbetslag årskursvis. En av våra lärare i SO är tjänstledig för annan tjänst och därför är vi i behov av en ersättare under höstterminen. Med möjlighet till fortsättning.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär undervisning i SO ämnena på högstadiet. I uppdraget ingår att planera, genomföra och anpassa undervisningen. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för elevernas kunskapsmässiga och sociala utveckling samt är aktiv i utvecklingsarbetet för undervisningen och skolan. I tjänsten ingår även att vara klassföreståndare för en klass.

 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i SO.

 

Vi söker dig som arbetar utifrån en tydlig struktur i ämnet. Du är kommunikativ med dina elever och tydlig i din undervisning. Du arbetar för att driva undervisningen framåt i samarbete med kollegor på skolan. Du sätter eleven i centrum och anpassar undervisning utifrån elevens förmåga. Du vågar prova nya sätt att undervisa och är insatt i hur digitala verktyg kan användas till stöd för elevens inlärning.

 

Betyg/intyg behöver inte skickas med ansökan då uppvisande av detta blir aktuellt först vid en intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Upplysningar

Rektor     

Linda Sundstedt                     

072-2027901

 

Biträdande rektor    

Andreas Sjödin        

073-0434922          

 

Facklig representant

Lärarnas Riksförbund

Jörgen Leek            

              

Facklig representant

Lärarförbundet        

Linn Fridell                            

 

Sista ansökningsdag

2020-07-17

 

 

Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 juli . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 30 juni

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare i SO 100% Kastalskolan