Östersunds kommun

Lärare i modersmål Nord- och sydsamiska

Östersunds kommun har mer än 5600 anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål, att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

Östersunds kommun, Barn- & utbildningsförvaltning, enheten Modersmål söker:

 

Lärare modersmål i

- sydsamiska 50%

- nordsamiska 30% - 50%

 

 

Arbetsuppgifter

Enheten Modersmål ansvarar för flerspråkiga barns modersmålsundervisning och studiehandledning i grundskola/grundsärskola. Arbetet kan vara förlagt till olika arbetsplatser i Östersunds Kommun vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen.

 

Om du är intresserad av att arbeta hos oss uppmanar vi dig att redan nu söka utdrag från belastningsregistret - skola/barnomsorg (www.polisen.se)

 

 

Kvalifikationer

Vi söker i första hand behöriga lärare. Dina meriterade kunskaper i svenska språket ska vara på lägst grundsvenskanivå alternativt påbörjade studier i gymnasiesvenska. För tjänst som lärare med inriktning modersmål och studiehandledning på modersmålet krävs svensk lärarexamen. Dina färdigheter i det sökta språket kan vara på modersmålsnivå.

 

Det är viktigt att du bifogar CV och personligt brev i din ansökan, annars är ansökan inte att betrakta som komplett. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Vi kommer att påbörja intervjuer under ansökningstidens gång.

 

 

Upplysningar

kontaktperson

Brygida Golebiowska nås fr.om. 11 januari

076-1282786

 

Sista ansökningsdag

2022-01-31

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 21 december

Kategorier : Modersmålslärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare i modersmål Nord- och sydsamiska