Östersunds kommun

Lärare i Ma/No 100% på Torvallaskolan

I vår kommun är varje medarbetare viktig på riktigt. Varje individ gör stor skillnad för många människor, genom hela livet. Det gör det lätt att bli engagerad och hitta mening. Vår ledstjärna är ett bättre Östersund. Därför rör vi oss ständigt framåt, och gör det med hjärtat. Vi är 5 600 medarbetare inom 400 olika yrken som ger varandra styrka och inspiration. Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas både professionellt och som person. Roligt för dig och bra för Östersund!

 

Torvallaskolan ligger cirka 8 kilometer sydost om Östersunds centrum och har cirka 220 elever i årskurserna 7-9. Stadsdelen Torvalla byggdes på 1980-talet och skolan byggdes år 1986 med närhet till mycket fina friluftsområden. I samma lokaler som skolan finns ett kommundelsbibliotek som också används som skolbibliotek.

 

Lärare 100 % i Ma/NO. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde i augusti 2024.

 

Arbetsuppgifter

I rollen som Ma/NO-lärare för år 7-9 kommer du vara nyckeln till att forma nästa generations kunskapssamhälle. Dina huvudsakliga uppgifter inkluderar:

 

Undervisa i Ma/NO i åk 7-9. Att planera och skapa inspirerande Matematik och NO-lektioner som stimulerar elevernas nyfikenhet och skaparglädje. Skapa en inkluderande lärandemiljö där varje elev uppmuntras att växa och utvecklas. Samt anpassa undervisningen för att möta individuella behov och skapa differentierade lärandeupplevelser. Du kommer även samarbeta nära kollegor för att utveckla och implementera läroplanen. I tjänsten igår det även att vara handledare i en klass.

 

Kvalifikationer

Vi söker en passionerad Ma/NO-lärare som trivs med att vara en del av förändringen och strävar efter att göra skillnad varje dag. För att lyckas i rollen bör du ha:

 

- Lärarlegitation och behörighet att undervisa i Ma/NO för År 7-9.

- God organisationsförmåga, samarbetsförmåga och ett gott förhållningssätt till barn och ungdomar.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Carina Hansson

070-6254851

facklig representant Sveriges lärare

Veronica Forbi

facklig representant Sveriges lärare

Eva Dadell

 

 

Sista ansökningsdag

2024-05-26

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 maj . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 13 maj

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare i Ma/No 100% på Torvallaskolan