Östersunds kommun

Lärare i Idrott och Hälsa, Treälvsskolan i Lit

Tillsvidareanställnig på 80% med tillträde 2020-08-10.

 

På Treälvsskolan finns förskoleklass till årskurs 9 och fritidshem. På skolan går ca 400 elever fördelade på tre enheter, F-3, 4-6 och 7-9. Skolan ligger mitt i centrala Lit, cirka 20 km nordost om Östersund. Skolan är vackert beläget vid Indalsälven och vi har nära till friluftsliv och natur. Inom skolans väggar finns även fritidshemmen och fritidsgården. Skolan har egen idrottshall och goda utrymmen för idrottsundervisning, bland annat med egen simbassäng och spolad ishockeyrink.

 

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som en av två idrottslärare på skolan och eventuellt ha handledarskap. Du kommer att tillhöra ett arbetslag.

 

 

Kvalifikationer

Lärarutbildning samt behörighet och legitimation att undervisa i idrott och hälsa för åk 1-9. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet. Du har ett genuint intresse för elevernas utveckling och lärande, ser möjligheter, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har god förmåga att samarbeta. God IT-vana och gärna erfarenhet av att jobba med web- och IT-baserade program är meriterande.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Malin Tuuliainen, rektor Treälvsskolan 076-100 79 86

Fackliga representanter:

Jana Medin, Lärarförbundet: jana.medin@ostersund.se

Eva Alexandersson, Lärarnas Riksförbund: eva.alexandersson@ostersund.se

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2020-05-31

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 15 maj

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare i Idrott och Hälsa, Treälvsskolan i Lit