Östersunds kommun

Lärare i fritidshem Vallaskolan

2 tjänster på 50% och 8 tjänster på 100%. Tillsvidareanställningar med månadslön. Tillträde 2023-08-15.

 

Östersund är upplevelsemetropolen i hjärtat av naturen, med fjäll runt knuten och evenemang i världsklass. Här varvas aktivt friluftsliv med utvecklande arbetsliv, det är nära till jobb, vänner och skola. Men Östersund är också den expansiva universitetsstaden, där forskning och näringsliv utvecklas tillsammans, samtidigt som nya stadsdelar uppstår och utbuden breddas. Östersund är spännande nu, och du är välkommen att växa med oss.

 

Vallaskolan är en F-9 skola på Frösön med ca 630 elever. Skolan ligger vackert belägen på Frösön med storslagen utsikt mot fjällvärlden. Vår gemensamma målsättning är att alla våra elever ska lämna Vallaskolan med goda kunskaper och en stor tilltro till sig själv och sina egna förmågor.

 

Vi har stort fokus på lärande och utveckling för såväl elever som personal. Vi arbetar med noggrann uppföljning och utvärdering för att utveckla skolan utifrån forskning och beprövad erfarenhet. Vårt nuvarande utvecklingsområde fokuserar på lärmiljö och kollegialt lärande.

 

På vår skola omges du av kollegor som är professionella och engagerade där vi också har höga förväntningar på varandra. Ett gott samarbetsklimat kännetecknar Vallaskolan. Vi trivs tillsammans!

 

Arbetsuppgifter

Ingå i ett arbetslag F-3 alternativt 4-6 där du undervisar på en av våra fyra fritidshemsavdelningar på fritidshemstid.

 

Kvalifikationer

Lärarlegitimation för att undervisa i fritidshem, god samarbetsförmåga och utvecklingsbenägenhet samt god kunskap om uppdraget och skolans och fritidshemmets styrdokument. Vi söker dig som är trygg i ditt ledarskap och som har förmågan att bidra till våra elevers lärande och utveckling.

 

Du bör ha god IT-vana och vara förtrogen med att arbeta med digitala verktyg i undervisningen.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Intervjuer sker löpande.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Maria Lundman

063-14 38 02

070-2163453

facklig representant Kommunal

Heidi Söderling

076-104 53 93

facklig representant Sveriges lärare

Andreas von Dobbeler

076-102 93 44

facklig representant Sveriges lärare

Therese Valskrå

076-104 53 94

 

Sista ansökningsdag

2023-04-09

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 9 april . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 17 mars

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare i fritidshem Vallaskolan