Östersunds kommun

Lärare i fritidshem

Nu söker vi två stycken lärare i fritidshem. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 100 %. Tillträde 2023-08-15.

 

Fagervallsskolan är en F-6 skola och fritidshem på "Söder" med ca 280 elever i skolan varav ca 180 är inskrivna på fritidshemmet.

 

Skolan är belägen i kanten av centrala Östersund vilket ger mycket goda förutsättningar för arbetspendling med såväl gång och cykelväg som allmänna kommunikationsmedel. Undervisningen i fritidshemmet vilar på den värdegrund och det uppdrag samt de övergripande mål och riktlinjer som framgår av del 1 och 2 i läroplanen. Fritidshemmet utvecklar dessutom sitt arbete inom språk och kommunikation, skapande och estetiska uttrycksformer, natur och samhälle samt lekar, fysiska aktiviteter och utevistelse som framgår i läroplanens avsnitt.

 

Fritidshemmets 4 avdelningar är organiserade i en fskl-avd, två avdelningar med elever från åk 1-3 samt en avdelning för de äldsta eleverna (4-6). Skolbyggnaden renoverades för några år sedan vilket gör att du kommer att ha tillgång till en modern och inspirerande lärmiljö med välutrustade lokaler även för både bild och musik. Skolgården renoverades nyligen med nya lekattraktioner. Vi har även en väl fungerande lånebod och rastaktiviteter under några tillfällen i veckan.

 

Skolgården är väl tilltagen och ger möjlighet till varierade aktiviteter såväl sommar som vinter. Om du vill vara delaktig i ett rutinerat team i en spännande utvecklingsfas så har du möjligheten att följa med på vår gemensamma utvecklingsresa, där dina tankar och idéer är viktiga för oss

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att tjänstgöra i en av fritidshemmets 4 avdelningar och vid eventuell ämnesinrikting svara för undervisning inom detta ämne. Utöver detta kommer du att vara placerad i en av skolans undervisningsgrupper under ordinarie undervisningstid.

 

Kvalifikationer

För tjänsten föreskriven utbildning.

Du har god förmåga till samarbete och ser värdet i proffesionella relationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Upplysningar

 

rektor

Jan Karlsson

063-14 34 31

Ange benämning

Michael Petersson (Ledningsstöd)

0760290322

 

Sista ansökningsdag

2023-04-06

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 april . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 15 mars

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare i fritidshem