Östersunds kommun

Lärare i fritidshem

Tillsvidareanställning, heltid, 100%, tillträdesdatum 2023-08-01

 

Som lärare i fritdshem i Östersunds kommun arbetar du med våra yngre medborgare. Du stödjer dem i deras livslånga lärande, där alla elever ska nå så långt som möjligt för att nå en behörighet till gymnasiet. Vi arbetar aktivt med vårt systematiska kvalitetsarbete för att utveckla våra lärmiljöer och skapa en likvärdig skola för alla elever.

 

Arbeta på kommunens nyaste skola!

 

Lugnviksskolan är en helt nybyggd skola som står klar till ht-2023. Vill du vara med och utforma en av de modernaste skolorna och fritidshemmet i kommunen, då är du välkommen med din ansökan till oss!

 

Arbetsuppgifter

Tillsammans med dina närmsta kollegor ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning av aktiviteter på fritidshemmet. Du samarbetar med klasslärare under skoldagen och är en nyckelperson i att se helheten för de elever som är både i skola och fritidshem. Du kommer att ha en viktig roll i att tillsammans med dina kollegor driva vidareutveckling av fritidshemsverksamheten utifrån de aktuella styrdokumenten. Som fritidslärare hos oss kommer du att ingå i ett kollegium med fritidshemspersonal, lärare och specialpedagog och ha tillgång till ett engagerat stöd från skolans Elevhälsoteam.

 

Kvalifikationer

För tjänsten krävs adekvat utbildning: legitimerad lärare i fritidshem, fritidspedagog

 

Du som söker behöver vara genuint intresserad av alla elevers utveckling och lärande, vara flexibel och våga prova nya arbetssätt. Du har en positiv grundsyn och hög social kompetens och använder dessa förmågor till att skapa goda relationer med elever, deras vårdnadshavare och med dina kollegor. Du har förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan behålla lugnet i stressade situationer.

 

Meriterande är om du har erfarenhet av att utveckla och leda rast- och fritidsverksamhet för att skapa en lekmiljö för de elever som behöver extra stöd i sitt sociala samspel. Det är även meriterande om du har kunskaper i, och intresse av, att driva pedagogisk undervisning med hjälp av IKT och/eller musik på fritidshemmet.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Håkan Olofsson

072-2156406

072-2156406

biträdande rektor

Cecilia Ringfelter

072 - 236 59 53

072 - 236 59 53

facklig representant Lärarförbundet

Lillemor Andersson

070 - 355 92 38

 

Sista ansökningsdag

2023-04-16

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 april . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 28 februari

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare i fritidshem