Östersunds kommun

Lärare i fritidshem

Lungviksskolans grundsärskolan åk 6-9 söker en lärare i fritidshem. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

 

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

Lugnviksskolans grundsärskola åk 6-9 finns på Stadionvägen 4 detta läsår, i tillfälliga lokaler, i väntan på att ny skola ska vara färdigbyggd inför nästa läsår

 

 

Arbetsuppgifter

Arbetet som Lärare med inriktning mot fritidshem/ fritidspedagog innebär att du arbetar med undervisning och annan pedagogisk verksamhet i så kallad klubbverksamhet som motsvarar fritidshemsverksamhet och skola. Du planerar och genomför undervisning och annan pedagogisk verksamhet tillsammans med övriga kollegor så att barn och unga kan lära och utvecklas i en trygg miljö. Du deltar dels som stöd för eleverna under skoltid tillsammans med lärare, övriga fritidspedagoger/-ledare, elevassistenter som klassresurser i undervisningssituationer och i skolans klubbverksamhet för elever som beviljats insatsen korttidstillsyn för barn över 12 år i anslutning till skoldagen (före- och efter) samt under lov, enligt LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade.)

 

 

Kvalifikationer

Kvalifikationer

 

Lärare med inriktning mot fritidshem/ fritidspedagog. Meriterande är erfarenhet av att arbetat med barn/ungdomar med intellektuell funktionsnedsättning.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Upplysningar

rektor

Marjut Svanström

063-14 39 57

076-1384142

 

facklig representant Lärarförbundet

Monica Mohlin

073-068 64 05

 

facklig representant Kommunal

Marie-Louise Bylund

073-068 63 65

 

Sista ansökningsdag

2021-10-25

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 oktober . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 12 oktober

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare i fritidshem