Östersunds kommun

Lärare F-3 till Treälvsskolan i Lit

Lärare F-3 till Treälvsskolan i Lit

 

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

Treälvsskolan är en F-9 skola med ca 370 elever med tillhörande fritidshem och fritidsgård. Vi har nära till friluftsliv och natur. Vid Treälvsskolan finns även idrottshall, simhall, multiarena och skridskobana.

 

Det finns stora möjligheter för dig att använda dina kunskaper och erfarenheter för att tillsammans med dina kollegor vidareutveckla verksamhetens arbetsformer. Du kommer vara en viktig del i arbetslaget och skapar tillsammans med elever och kollegor förutsättningar för lärande och kunskapsförmedlande.

 

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som lärare i F-3´s arbetslag, där du ska leda och ansvara för undervisningen i klassrummet och även arbeta med tillhörande arbetsuppgifter på skolan. I undervisningen ska du hela tiden sträva efter att ge samtliga elever den ledning och stimulans som de behöver för att utvecklas så långt som möjligt i enlighet med utbildningens mål.

 

 

Kvalifikationer

Lärarutbildning med behörighet att undervisa i F-3. Du har god kunskap om grundskolans styrdokument samt intresse för eleverna och deras utveckling. Din elevsyn stämmer överens med läroplanens värdegrundsintentioner. Du är bra på att dokumentera, analysera och följa upp och bidrar till skolan och arbetslagets utveckling.

 

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dessa i det dagliga arbetet. Du har ett genuint intresse för elevers utveckling och lärande, ser möjligheter, är flexibel, självgående och initierar utvecklingsinsatser och vågar prova nya arbetssätt. Du är aktiv i att skapa kontakter och goda relationer med såväl kollegor, elever och vårdnadshavare och har god förmåga att samarbeta.

 

Som anställd i Östersunds kommun erbjuds du friskvårdsbidrag, rabatterade tjänster mot netto- och bruttolöneavdrag och en mängd andra rabatter i vår förmånsportal "Fördel Östersund". Där får du också tillgång till pensionstjänsten Lifeplan. Läs mer om våra skolor på vår hemsida: https://www.ostersund.se/barn-och-utbildning/grundskola-och-forskoleklass/grundskolor.html

 

Rekryteringen kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatum passerat så vänta inte med din ansökan!

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Upplysningar

rektor

Malin Tuuliainen

076-100 79 86

 

biträdande rektor

Erika Dahlqvist

072-238 45 94

 

biträdande rektor

Magnus Myrenhammar

076-054 33 66

 

nås via skolans expedition

Fackliga representanter

063-144855

 

Sista ansökningsdag

2021-06-24

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 11 juni

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare F-3 till Treälvsskolan i Lit