Östersunds kommun

Lärare F-3 till Norra skolan

Östersund är upplevelsemetropolen i hjärtat av naturen, med fjäll runt knuten och evenemang i världsklass. Här varvas aktivt friluftsliv med utvecklande arbetsliv, det är nära till jobb, vänner och skola. Men Östersund är också den expansiva universitetsstaden, där forskning och näringsliv utvecklas tillsammans, samtidigt som nya stadsdelar uppstår och utbuden breddas. Östersund är spännande nu, och du är välkommen att växa med oss.

 

Norra skolan är en F-3 skola med ca 220 elever och 35 personal. Skolan är belägen mitt i centrum i en vacker gammal byggnad från förra seklet. I närsamhällets utbud finns Stadsbiblioteket, Badhusparken, Jamtli-Historieland, Sporthallen, skidstadion och fina grönområden.

 

Det kollegiala lärandet är centralt i våra skolutvecklingsprocesser.

Vårt nuvarande utvecklingsområde fokuserar på tillgänglig lärmiljö.

På Norra skolan omges du av kollegor som är professionella och engagerad

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och utveckla den pedagogiska verksamheten på Norra skolan. Du kommer att ingå i ett arbetslag med andra lärare, fritidslärare och resurspersonal. Tillsammans i arbetslaget ansvarar ni för elevernas lärande och kunskapsutveckling. Du kommer att ansvara för planering, genomförande, uppföljning, utvärdering och utveckling av verksamheten och säkerställa att undervisningen bedrivs i enlighet med LGR 22. För att säkerställa likvärdigheten för våra elever samplanerar lärarna all undervisning.

 

Kvalifikationer

Erforderlig lärarlegitimation för att undervisa i Förskoleklass - årskurs 3. Du har god kunskap om uppdraget och skolans styrdokument.

 

Ditt pedagogiska ledarskap kännetecknas av tydlighet, trygghet och struktur, du har förmågan att skapa en god lärmiljö i ditt klassrum. Du har god samarbetsförmåga och utvecklingsbenägenhet.

 

Du bör ha god IT-vana och vara förtrogen med att arbeta med digitala verktyg i undervisningen.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Intervjuer sker löpande.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Maria Lundman

063-14 38 02

070-2163453

facklig representant Sveriges lärare

Charlotte Forslund

 

Sista ansökningsdag

2023-09-28

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 september . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 11 september

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare F-3 till Norra skolan