Östersunds kommun

Lärare F-3 till Lugnviksskolan

Heltid, 100%, vikariat fr.o.m 20230313-20231220 med ev. möjlighet till förlängning.

 

Som lärare i Östersunds kommun arbetar du med våra yngre medborgare. Du stödjer dem i deras livslånga lärande, där alla elever ska nå så långt som möjligt för att nå behörighet till gymnasiet.

 

Lugnviksskolan söker en lärare till årskurs F-3. Vår gemensamma målsättning är att alla våra elever ska lämna Lugnviksskolan med goda kunskaper och stor tilltro till sig själv och sina egna förmågor.

 

Bygga den nya skolan

Lugnviksskolan står inför en ny - och ombyggnation där den nya skolan kommer att vara på plats höstterminen 2023. Vill du vara med och arbeta i en av de modernaste skolorna i kommunen, då är du välkommen med din ansökan till oss!

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett arbetslag med lärare, fritidspersonal samt specialpedagog och tillsammans med dem ansvara för elevernas lärande och kunskapsutveckling samt bidra i skolans övriga utvecklingsarbete. Som klasslärare har du ett särskilt ansvar för undervisningen för din klass och att undervisningen planeras, genomförs och följs upp i enlighet med våra styrdokument. Samarbete med kollegor och elevernas vårdnadshavare är också en mycket viktig del av det dagliga arbetet.

 

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara legitimerad och behörig, med grundlärarexamen inriktning mot grundskolans årskurs F-3.

 

Bred ämnesbehörighet är meriterande.

 

Du behöver ha god samarbetsförmåga samt vara flexibel och kunna anpassa undervisningen efter elevers olika behov.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Intervjuer kommer att ske löpande.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Håkan Olofsson

072-2156406

072-2156406

biträdande rektor

Cecilia Ringfelter

072 - 236 59 53

072 - 236 59 53

facklig representant Lärarförbundet

Maria Ericsson

070-286 48 14

 

Sista ansökningsdag

2022-12-01

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 december . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 24 oktober

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare F-3 till Lugnviksskolan