Östersunds kommun

Lärare F-3 till Arnljotskolan

100 % Vikariat läsåret 18-19 med tillträde 2018-08-15.

 

Beskrivning av enhet Arnljotskolans vision är "En modern och attraktiv skola där alla elever lyckas i sitt lärande". Skolan ligger på Frösö Strand och är inrymd i en gammal kulturbyggnad. Skolan har ca 200 elever i åk F-2. Vi har fin natur i närområdet och en bra skolgård.

 

Mer information om skolan hittar du på vår hemsida under ostersund.se.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta som lärare och du kommer ingå i ett arbetslag på skolan. I undervisningen ska du hela tiden sträva efter att de elever du arbetar med når upp till läroplanens kunskapsmål. Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och arbetskamrater.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad Lärare F-3 eller motsvarande. Vi arbetar med ASL, Att skriva sig till läsning, det arbetsättet finns med i all undervisning på skolan. Nya medarbetare får internutbildning och handledning i metoden. Vi organiserar för ett kollegialt lärande och samarbete. Ansvarstagande och samarbetsförmåga är viktiga faktorer för att gemensamt driva skolutveckling. Du behöver ha god organisationsförmåga och grundläggande IT-kunskaper.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Christina Kristiansson rektor 063-14 35 13 christina.kristiansson@ostersund.se

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-04-29

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 29 april . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare F-3 till Arnljotskolan