Östersunds kommun

Lärare F-3 Storvikenskolan

Visstidsanställning på heltid efter överenskommelse, med tillträde inför höstterminen 2019.
 
Storvikenskolan är fint belägen nära Storsjön och skogen i Brunflo, cirka två mil utanför Östersund. Skolan har cirka 110 elever i åldershomogena klasser, förskoleklass och årskurs 1-3. I skolans närhet finns elljusspår och badhus och idrottsplats på gångavstånd från skolan. 
 

Arbetsuppgifter

Du undervisar i klass tillsammans med klasslärare och deltar i skolans utvecklingsarbete och andra skolgemensamma arbetsuppgifter. Skolorna arbetar med att utveckla en tydlig pedagogisk filosofi med hållbart arbetsmiljöarbete för både personal och elever, vilket genomsyras av hög delaktighet i planering och stor självständighet i genomförande.
 

Kvalifikationer

Du är legitimerad och behörig lärare med god samarbetsförmåga, utvecklingsbenägenhet och god kunskap om uppdraget och skolans styrdokument. Du är en utpräglat kollegial pedagog som sätter elevens lärande, trygghet och studiero i första rummet.

Obehöriga kan söka om lämplig erfarenhet finnes.
 
Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.
 

Kontaktpersoner

Jesper Englund rektor 073- 270 24 02 
Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00
 
Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.
 

Sista ansökningsdag

2019-07-01 – kom in med din ansökan så snart som möjligt då rekryteringsarbetet påbörjas under ansökningstiden.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 1 juli . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 13 juni

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare F-3 Storvikenskolan