Östersunds kommun

Lärare F-3 Häggenås skola

I vår kommun är varje medarbetare viktig på riktigt. Varje individ gör stor skillnad för många människor, genom hela livet. Det gör det lätt att bli engagerad och hitta mening. Vår ledstjärna är ett bättre Östersund. Därför rör vi oss ständigt framåt, och gör det med hjärtat. Vi är 5 600 medarbetare inom 400 olika yrken som ger varandra styrka och inspiration. Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas både professionellt och som person. Roligt för dig och bra för Östersund!

 

Häggenås skola är en skola med årskurserna F-6, belägen ca 3,5 mil norr om Östersund. Skolan har i nuläget 93 elever. Huvuddelen av eleverna går i åldersblandade klasser.

 

Heltid, tillsvidareanställning

Tillträde: 13 augusti 2023

 

Arbetsuppgifter

Undervisning på lågstadiet där du även har mentorskap för eleverna i din klass på lågstadiet.

 

Du arbetar nära dina övriga kollegor på skolan och medverkar i skolans utvecklingsarbete och i vissa fall även tillsammans med övriga kollegor i området där skolorna i Bringåsen och Lit ingår.

 

Kvalifikationer

- Lärarexamen, meriterande är lärarexamen för F-3.

 

Du är ansvarstagande, flexibel och engagerad. Du är hängiven uppdraget att arbeta med barn. Du vill vara en god vuxen förebild och trivs tillsammans med människor med olika bakgrunder och förutsättningar. Du har förmågan att anpassa dig efter andras kunskapsnivå och är ödmjuk inför de situationer du möter. Du har en god förmåga att planera din verksamhet tillsammans med andra utifrån bl.a. läroplanens intentioner, driva projekt inom skolans verksamhet, ta egna initiativ samt har en god kommunikativ förmåga.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Mikael From

073-2732481

facklig representant Sveriges lärare

Britt-Inger Söderholm

 

 

Sista ansökningsdag

2024-05-26

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 maj . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 8 maj

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare F-3 Häggenås skola