Östersunds kommun

Lärare Engelska/Spanska Kastalskolan

Tidsbegränsad anställning på heltid under vårterminen 2020, med tillträde 2019-01-07.
 
Kastalskolan har en verksamhet med elever i årskurs 4 - 9. På skolan finns också en friluftsprofil där elever bland annat får delta i grundutbildning i friluftsliv, paddling och fjällvandring mer mera. Vi arbetar främjande på skolan utifrån ett ledkryss som innehåller värdeorden trygghet, ansvar, acceptans och lärande. Skolan har under de senaste åren genomgått en digitaliseringsprocess vilket har lett till att alla elever arbetar med Ipads eller Chromebooks via plattformen Classroom. På skolan har man genomfört en utbildningsinsats i formativ bedömning samt utbildning i språkutvecklande arbetssätt.
 

Arbetsuppgifter

Vi söker en behörig lärare för undervisning i Engelska/Spanska. Du kommer också att tilldelas ett mentorsansvar på skolan.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som arbetar utifrån en tydlig struktur i ämnet. Du är kommunikativ med dina elever och tydlig i din undervisning. Du arbetar för att driva undervisningen framåt i samarbete med kollegor på skolan. Du sätter eleven i centrum och anpassar undervisning utifrån elevens förmåga. Du vågar prova nya sätta att undervisa och är insatt i hur digitala verktyg kan användas till stöd för elevens inlärning.
 
Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.
 

Kontaktpersoner

Maria Landqvist rektor 072-588 31 94
Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00
 
Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.
 
Sista ansökningsdag

2019-11-22


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 22 november . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 30 oktober

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare Engelska/Spanska Kastalskolan