Östersunds kommun

Lärare årskurs 4-6 Östbergsskolan

Vikariat på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Anställningen är för närvarande ett vikariat men kan bli en tillsvidareanställning.

 

Östbergsskolan 4-6 är en enhet på Frösön med ca 230 elever. Skolan är inne i en positiv utveckling och dessutom ökar elevantalet de kommande åren.

 

Vi söker nu en lärare för undervisning i teoretiska ämnen åk 4-6. Just nu söker vi 1 lärare beroende på behörighet för att undervisa i åk 5 under vårterminen. Vi använder oss av ett klasslärarsystem men där vi också till viss del använder oss av ett ämneslärarsystem.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare med behörighet för undervisning i åk 4-6 med så bred ämnesbehörighet som möjligt.  Du ingår i ett arbetslag med lärare i årskurs 4-6, sammanlagt 10 klasser. Handledarskap ingår i uppgiften.

 

 

Kvalifikationer

Lärarutbildning samt behörighet och legitimation att undervisa i åk 4-6. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet. Du har ett genuint intresse för elevernas utveckling och lärande, ser möjligheter, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har god förmåga att samarbeta.  God IT-vana och gärna erfarenhet av att jobba med web- och IT-baserade metoder samt kunskaper om läs- och skrivinlärning är meriterande. Bifoga lärarlegitimation vid ansökan.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Rektor Anders Lingsell rektor 063-14 35 44, 070-530 56 90 eller anders.lingsell@ostersund.se

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2020-02-02

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 februari . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 18 december

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare årskurs 4-6 Östbergsskolan