Östersunds kommun

Lärare åk F-6 till Treälvsskolan

Treälvsskolan är en F-9 skola med ca 370 elever med tillhörande fritidshem och fritidsgård. Vi har nära till friluftsliv och natur. Vid Treälvsskolan finns även idrottshall, simhall, multiarena och skridskobana.

 

Det finns stora möjligheter för dig att använda dina kunskaper och erfarenheter för att tillsammans med dina kollegor vidareutveckla verksamhetens arbetsformer. Du kommer vara en viktig del i arbetslaget och skapar tillsammans med elever och kollegor förutsättningar för lärande och kunskapsförmedlande.

 

Som anställd i Östersunds kommun erbjuds du friskvårdsbidrag, rabatterade tjänster mot netto- och bruttolöneavdrag och en mängd andra rabatter i vår förmånsportal "Fördel Östersund". Där får du också tillgång till pensionstjänsten Lifeplan.

 

Läs mer om våra skolor på vår hemsida: https://www.ostersund.se/barn-och-utbildning/grundskola-och-forskoleklass/grundskolor.html

 

 

Arbetsuppgifter

Undervisning i klass tillsammans med klasslärare. Du kommer att ingå i ett team där god samarbetsförmåga, flexibilitet och arbetsglädje råder. I lärarlaget ingår bland annat andra klasslärare, modersmålslärare, SVA-lärare och resurspersonal. Du kommer tillsammans med ditt arbetslag arbeta kollegialt kring planering, utvärdering/uppföljning och elevernas pedagogiska och sociala utveckling i stort. I undervisningen ska du hela tiden sträva efter att ge samtliga elever den ledning och stimulans som de behöver för att utvecklas så långt som möjligt i enlighet med utbildningens mål.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är lärare med legitimation och har behörighet för att arbeta med skolans yngre elever. Du är en strukturerad lärare som kan arbeta självständigt likväl som att samarbeta med andra pedagoger i skola och fritidshem. Ditt ledarskap i klassrummet är tydligt och du har förmågan att fånga och inspirera gruppen du undervisar. Du är en driven och kompetent lärare som är trygg i ditt ledarskap i klassrummet och har god förmåga att arbeta med tillgänglig undervisning för alla elever. Du har förmågan att inspirera och våga utmana dig själv och dina kollegor till tankar om utveckling.

 

Rekryteringen kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatum passerat så vänta inte med din ansökan!

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Upplysningar

rektor

Malin Tuuliainen

076-100 79 86

 

biträdande rektor

Erika Dahlqvist

072-238 45 94

 

biträdande rektor

Magnus Myrenhammar

076-054 33 66

 

facklig representant Lärarförbundet

Nås genom Treälvsskolans expedition

063-14 48 55

 

Sista ansökningsdag

2021-10-22

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 22 oktober . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 7 oktober

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare åk F-6 till Treälvsskolan