Östersunds kommun

Lärare Åk F-3 Storvikenskolan med fritidshem

Tillsvidareanställning på hel- eller halvtid, med tillträde inför VT23.

 

Östersund är upplevelsemetropolen i hjärtat av naturen, med fjäll runt knuten och evenemang i världsklass. Här varvas aktivt friluftsliv med utvecklande arbetsliv, det är nära till jobb, vänner och skola. Östersund är också den expansiva universitetsstaden, där forskning och näringsliv utvecklas tillsammans, samtidigt som nya stadsdelar uppstår och utbuden breddas. Östersund är spännande nu, och du är välkommen att växa med oss.

 

Storvikenskolan i Brunflo ligger cirka 1,5 mil utanför Östersund, fint belägen med idrottsanläggningar, badhus och fina skogsområden inom gångavstånd. Skolan har för närvarande cirka 100 elever i åldershomogena klasser i årskurs F-3.

 

 

Arbetsuppgifter

Du undervisar i klass och deltar i skolans utvecklingsarbete och andra skolgemensamma arbetsuppgifter. Under läsåret 22/23 är du klasslärare tillsammans med fritidslärare från fritidshemmet.

 

Både skola och fritidshem är aktiva i värdegrundskonceptet PAX och antimobbingsprogrammet KiVA som syftar till att skapa trygghet, glädje och studiero. Vi arbetar ständigt med att utveckla lärandet för elever och personal genom ett strukturerat systematiskt kvalitetsarbete med elevernas mål och resultat i centrum. Detta byggs utifrån ett kollegialt lärande anpassat efter lärarnas behov av utveckling.

 

Stor vikt läggs på att utveckla elevernas sociala förmågor för att de ska kunna ta ansvar för sig själva och andra.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare. Vi tar även emot ansökningar från obehörig personal med likvärdig utbildning och erfarenhet. Vi ser att du har god samarbetsförmåga, utvecklingsbenägenhet och att du är en lugn och stabil person som sätter eleverna i främsta rummet. Du lyhörd för att många barn är i behov av stöd i det sociala samspelet och att vi vuxna har en tydlig roll i att vara ett stöd i detta arbete.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med utan blir aktuellt att visa vid en eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Jesper Englund

063-14 46 40

facklig representant Lärarförbundet

Lotta Tander

 

Sista ansökningsdag

2022-10-07

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 7 oktober . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 23 september

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare Åk F-3 Storvikenskolan med fritidshem