Östersunds kommun

Lärare åk f-3 Ängsmogården

I vår kommun är varje medarbetare viktig på riktigt. Varje individ gör stor skillnad för många människor, genom hela livet. Det gör det lätt att bli engagerad och hitta mening. Vår ledstjärna är ett bättre Östersund. Därför rör vi oss ständigt framåt, och gör det med hjärtat. Vi är 5 600 medarbetare inom 400 olika yrken som ger varandra styrka och inspiration. Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas både professionellt och som person. Roligt för dig och bra för Östersund!

 

Ängsmogården ligger cirka 8 kilometer sydost om Östersunds centrum med skogen in på knuten. Skolan har cirka 170 elever i årskurserna f-6. Goda bussförbindelser.

 

Tillsvidareanställning. Heltid 100 %. Tillträde 13 augusti 2024.

 

Arbetsuppgifter

Klasslärarskap. Du ingår i ett arbetslag med lärare från f-6. Förutom samarbete med lärare, samverkar du även med skolans fritidspedagoger och övrig personal.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation. Som lärare har du ett genuint intresse och engagemang för elevernas utveckling och lärande. Som person är du en stabil, trygg person med god förmåga att skapa relationer med såväl kollegor, elever och vårdnadshavare. Du har god vana att arbeta med digitala verktyg.

 

Vi söker en kollega som är trygg och säker i sin roll och uppdrag och som vill vara med och utveckla skolan. Vi önskar att du är en tydlig ledare som skapar struktur, trygghet, förståelse, sammanhang och helhet. Du har höga målsättningar på dig själv och på din omgivning.

 

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Inför ett eventuellt anställningserbjudande kommer du att behöva uppvisa utdrag ur brottsregistret. Ett sådant begär du hos Polisen.

 

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då rekryteringsarbetet kommer att påbörjas under ansökningstidens gång.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

Rektor

Maria Emanuelsson

063-14 44 55

facklig representant

Nås via rekryterande chef

 

 

Sista ansökningsdag

2024-07-21

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 26 juni


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare åk f-3 Ängsmogården