Östersunds kommun

Lärare åk 7-9 Sv/Eng till Kastalskolan

Lärare åk 7-9 Sv/Eng till Kastalskolan

 

Tillsvidare anställning - heltid. Tillträde 2021-08-18 eller enligt överenskommelse

 

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

 

Om arbetsplatsen

Kastalskolan ligger i Brunflo i Östersunds kommun. Skolan ligger centralt i Brunflo samhälle men har närhet till skog, elljusspår och Storsjön. Den har också tillgång till bra idrottsanläggningar och simhall inom fem minuters promenad.

 

På skolan går ca 460 elever i årskurs 4-9. Vi arbetar främjande på skolan utifrån ett ledkryss som innehåller värdeorden trygghet, ansvar, acceptans och lärande. Skolan har under de senaste åren genomgått en digitaliseringsprocess vilket har lett till att alla elever arbetar med Chromebooks via plattformen Classroom och med digitala läromedel. Vi arbetar i ämnes- och arbetslag med bred kompetens där det finns stora möjligheter till utbyte och utveckling. Inför HT21 söker vi nu fler engagerade lärare.

 

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär undervisning i svenska och engelska åk7-9. I uppdraget ingår att planera, genomföra och anpassa undervisningen. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för elevernas kunskapsmässiga och sociala utveckling samt är aktiv i utvecklingsarbetet för undervisningen och skolan. I tjänsten ingår även att vara klassföreståndare för en klass.

 

 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i aktuella ämnen upp till åk 9.

 

Vi söker dig som arbetar utifrån en tydlig struktur i ämnet. Du är kommunikativ med dina elever och tydlig i din undervisning. Du arbetar för att driva undervisningen framåt i samarbete med kollegor på skolan. Du sätter eleven i centrum och anpassar undervisning utifrån elevens förmåga. Du vågar prova nya sätt att undervisa och är insatt i hur digitala verktyg kan användas till stöd för elevens inlärning.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Sista ansökningsdag 2021-06-20

 

 

Upplysningar

rektor

Linda Sundstedt

076-1025511

 

biträdande rektor

Andreas Sjödin

073-0434922

 

facklig representant Lärarnas Riksförbund

Jörgen Leek

 

facklig representant Lärarförbundet

Linn Fridell

 

Sista ansökningsdag

2021-06-20

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 20 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare åk 7-9 Sv/Eng till Kastalskolan