Östersunds kommun

Lärare åk 4-6 Kastalskolan

Tillsvidareanställning på heltid, med tillträde den 15 augusti 2018.

 

Kastalskolan kommer till hösten ha en verksamhet med elever i årskurs 4-9. Skolan har en friluftsprofil där elever bland annat får delta i grundutbildning i friluftsliv, paddling och fjällvandring. Vi arbetar främjande på skolan utifrån ett ledkryss som innehåller värdeorden trygghet, ansvar, acceptans och lärande. Skolan har under de senaste åren genomgått en digitaliseringsprocess vilket har lett till att alla elever arbetar med Ipads eller Chromebooks via plattformen Classroom. Vårt utvecklingsarbete under läsåret 17/18 har haft fokus på förmågor, språkutvecklande arbetssätt och formativ bedömning.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en behörig lärare för undervisning i årskurserna 4-6. Nästa läsår kommer du att vara klasslärare i årskurs 4 eller 5 och har då ett mentorsansvar.

 

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare med legitimation och behörighet för aktuella årskurser. Vi söker dig som arbetar utifrån en tydlig struktur i ämnet. Du är kommunikativ med dina elever och tydlig i din undervisning. Du arbetar för att driva undervisningen framåt i samarbete med kollegor på skolan. Du sätter eleven i centrum och anpassar undervisningen utifrån elevens förmåga. Du vågar prova nya sätt att undervisa och är insatt i hur digitala verktyg kan användas som stöd för elevens inlärning.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Lars-Ivar Hansson rektor 070-2747334

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-05-25

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 maj . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare åk 4-6 Kastalskolan