Östersunds kommun

Lärare åk 4-6 Östbergsskolan

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2020-01-07.

 

Östbergsskolan 4-6 är en enhet på Frösön med ca 230 elever. Skolan är inne i en positiv utveckling och dessutom ökar elevantalet de kommande åren.

 

Vi söker nu en lärare för undervisning i teoretiska ämnen åk 4-6. Just nu söker vi 1-2 lärare beroende på behörighet för att undervisa i åk 5 under vårterminen. Vi använder oss av ett klasslärarsystem men där vi också till viss del använder oss av ett ämneslärarsystem. Tjänsten är ett vikariat men kan bli en tillsvidareanställning.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare med behörighet för undervisning i åk 4-6 med så bred ämnesbehörighet som möjligt.  Du ingår i ett arbetslag med lärare i årskurs 4-6, sammanlagt 10 klasser. Handledarskap ingår i uppgiften.

 

 

Kvalifikationer

Lärarutbildning samt behörighet och legitimation att undervisa i åk 4-6. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet. Du har ett genuint intresse för elevernas utveckling och lärande, ser möjligheter, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har god förmåga att samarbeta. God IT-vana och gärna erfarenhet av att jobba med web- och IT-baserade metoder samt kunskaper om läs- och skrivinlärning är meriterande.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Anders Lingsell rektor 063-14 35 44

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-12-08

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 8 december . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 5 november

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare åk 4-6 Östbergsskolan