Östersunds kommun

Lärare åk 1-6 till Treälvsskolan

Tillsvidareanställningar med tillträde höstterminen 2019.

 

Treälvsskolan i Lit är en F-9 skola med ca 367 elever. Vi har nära till friluftsliv och natur. Vid Treälvsskolan finns idrottshall, simhall, multiarena och skridskobana som nyttjas såväl i idrott som i fritidshemsverksamhet och raster. Skolan drivs av två rektorer.

 

Nu söker vi engagerade lärare för undervisning i åk 1-6 som tillsammans med oss vill driva skolan framåt och arbeta för att skolan är viktigt på riktigt! 1 tjänst är med uppdrag i åk 1 och 1 tjänst är med uppdrag i åk 4.

 

 

Prioriterade utvecklingsområden 

Treälvsskolan satsar stort på att främja och förebygga med syfte att öka trygghet och studiero, samt öka antalet elever som uppnår målen för grundskolan vid utgång av åk 9.

 

Digitalisering ligger i fronten för Treälvsskolan där digitala plattformar för publicering av elevers arbete ska göras, det ska vara viktigt på riktigt. I övrigt genomsyrar kooperativt lärande, BFL och rörelse verksamheten.

 

 

Arbetsuppgifter

Lärare i årskurserna 1-6 med ansvar att hela tiden sträva efter ge samtliga elever den ledning och stimulans som de behöver för att utvecklas så långt som möjligt i enlighet med utbildningens mål. Samverkan och det kollegiala arbetet i arbetslag är avgörande för progression i elevers lärande och lärandemiljöer. I arbetet ingår att, förutom undervisning i klass, ett mentorskap för elever med uppföljning, utvärdering, anpassningar till elevers individuella behov, utvecklingssamtal etc. samt rast-verksamhet och att delta i enhetens utvecklingsarbete.

 

 

Kvalifikationer

Lärarutbildning med behörighet samt legitimation. Du har god kunskap om skolans styrdokument och ett genuint intresse för elevers lärande och utveckling. Ditt synsätt stämmer överens med läroplanens värdegrund och du har ett gott bemötande och förhållningssätt. Du är en engagerad, kommunikativ, flexibel och lösningsfokuserad person som kan vara en god ledare i klassrummet. I ditt arbete kan du samarbeta och skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Bifoga Cv och personligt brev i din ansökan. Legitimation/betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Nina Wennberg Brandt rektor 063-14 34
Mia Gidlund rektor 073-275 10 35
Erika Dahlqvist rektor 072-238 45 94

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-06-21

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 21 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 5 juni

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare åk 1-6 till Treälvsskolan