Östersunds kommun

Lärare 4-6 till Lugnviksskolan

Vikariat under del av vårterminen 23 samt läsåret 23/24.

 

Som lärare i Östersunds kommun arbetar du med våra yngre medborgare. Du stödjer dem i deras livslånga lärande, där alla elever ska nå så långt som möjligt för att nå en behörighet till gymnasiet. Vi arbetar aktivt med vårt systematiska kvalitetsarbete för att utveckla våra lärmiljöer och skapa en likvärdig skola för alla elever.

 

Vi söker nu en lärare i årskurs 4 och 5 till Lugnviksskolan. Vår gemensamma målsättning är att alla våra elever ska lämna Lugnviksskolan med goda kunskaper och en stor tilltro till sig själv och sina egna förmågor.

 

Bygga den nya skolan: Lugnviksskolan står inför en ny - och ombyggnation där den nya skolan kommer att vara på plats 2023. Vill du vara med och arbeta i en av de modernaste skolorna i kommunen, då är du välkommen med din ansökan till oss!

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och utveckla den pedagogiska verksamheten på skolan. Du kommer att arbeta i ett arbetslag med andra erfarna pedagoger samt yrkesgrupper och tillsammans med dem ansvara för elevernas lärande och kunskapsutveckling. Du kommer att ansvara för planering, genomförande, uppföljning, utvärdering och utveckling av verksamheten och säkerställa att innehållet riktas mot målen i LGR-22.

 

Vi behöver en lärare som kan undervisa i åk 4-6 så vi ser gärna sökande som har bred behörighet. Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till barn, vårdnadshavare och arbetskamrater.

 

Kvalifikationer

Grundlärarexamen med inriktning mot grundskolans årskurs 4-6, med bred ämnesbehörighet. Har du ett intresse av att arbeta med språkutvecklande arbetssätt eller av att driva och utveckla arbetet med IT i undervisningen så är det meriterande. God samarbetsförmåga med såväl kollegor som elever är en förutsättning.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid en eventuell intervju.

 

Intervjuer kommer att ske löpande.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Håkan Olofsson

072-2156406

072-2156406

facklig representant Kommunal

Andreas Gustavsson

070-5539373

 

Sista ansökningsdag

2023-02-15

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 februari . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 25 januari

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare 4-6 till Lugnviksskolan