Östersunds kommun

Lärare 4-6 Fagervallsskolan

En av våra medarbetare ska vara föräldraledig kommande läsår så vi behöver förstärkning! Anställningen är på heltid och det är troligt att en övergång till tillsvidareanställning kommer att kunna erbjudas.

 

Fagervallsskolan är en F-5 skola på "Söder" med ca 240 elever. Vi arbetar i arbetslag och verkar aktivt i ett kollegialt lärande. Undervisningen i skolan och fritidshemmet vilar på den värdegrund och det uppdrag samt de övergripande mål och riktlinjer som framgår av del 1 och 2 i läroplanen.


Skolan har ett väl inarbetat arbetssätt där genrepedagogik följt skolan de senaste fem åren. Skolan är belägen i kanten av centrala Östersund vilket ger mycket goda förutsättningar för arbetspendling med såväl gång och cykelväg som allmänna kommunikationsmedel. Skolan har en väl tilltagen skolgård. Skolan har en 2-parallellig årskursorganisation från förskoleklass t o m årskurs 5. I skolan ingår fritidshem samt fritidsklubb. Skolbyggnaden renoverades för något år sedan vilket gör att du kommer att ha tillgång till en modern och inspirerande lärmiljö.


Om du vill vara delaktig i ett rutinerat team i en spännande utvecklingsfas så har du möjligheten att följa med på vår gemensamma utvecklingsresa, där dina tankar och idéer är viktiga!


Arbetsuppgifter

Du kommer tjänstgöra i en åk 5 vars lärare går på föräldraledigt. Här ingår du i en organisation där vi bedriver olika former av kollegialt lärande i ett systematiskt kvalitetsarbete.

 

 

Kvalifikationer

För tjänsten föreskriven utbildning. Du har god förmåga till samarbete och ser värdet i proffesionella relationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Jan Carlsson, rektor 063-14 34 31 jan.carlsson@ostersund.se

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-06-25


 
 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 13 juni

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare 4-6 Fagervallsskolan