Östersunds kommun

Laboratorieingenjör med kvalitets- och arbetsledaransvar sektor Avfall VA

Tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse

 

Östersund är den lilla storstaden med hög livskvalitet. Den fjällnära staden är det perfekta alternativet för dig som vill kombinera ett aktivt friluftsliv med ett utvecklande arbetsliv. Östersund har drygt 60 000 invånare och kommunen är med sina cirka 6 000 medarbetare länets största arbetsgivare. Utveckling av kommunen pågår i ett högt tempo med många stora och små stadsutvecklingsprojekt där nya stadsdelar, bostäder, service, kommunikationer, anläggningar och offentliga ytor planeras. En hållbar tillväxt är utgångspunkten i allt vårt arbete. Välkommen hit!

 

Avfall VA är en trivsam arbetsplats med 95 engagerade medarbetare som går en spännande framtid till mötes. Sektorn arbetar med både avfall och VA och ansvarar för drift, underhåll och utveckling av vattenverk, avloppsreningsverk, vatten- och avloppsledningsnät, avfallsanläggning, återvinningscentraler med mera. De närmsta åren kommer ett stort investeringsprogram att genomföras inom både VA och Avfallshanteringen.

 

 

Arbetsbeskrivning

Avfall VA söker en Laboratorieingenjör med kvalitets- och arbetsledaransvar. Laboratoriet är ackrediterat enligt SS-EN ISO/IEC  17025 för avlopps-och recipientanalyser och placerat på Göviken avloppsreningsverk. Laboratoriet har totalt 3 anställda som alla utför analyser och viss provtagning.

 

Att vara kvalitetsansvarig med arbetsledaransvar innebär att du är ansvarig för laboratoriets kvalitetssystem samt leder och fördelar det dagliga arbetet.

 

Laboratoriet är en stödjande funktion till avloppsreningsverk, avfallsanläggning och vattenverk.

 

Du är med och sätter budget och utvecklar laboratoriet. Under de närmaste åren kommer att nytt laboratorium att byggas och du kommer självklart vara en stor del i det arbetet.

 

 

Vem är du?

Du har relevant högskole-/universitetsutbildning eller motsvarande kunskaper som bedöms relevant för tjänsten.

 

Erfarenhet av att driva ett mindre laboratorium med kunskaper om standarden SS-EN ISO/IEC 17025 och processkunskap med inriktning på avloppsrening inom VA-området är meriterande.

 

God svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i Microsoft Office program är ett krav.

B-körkort är ett krav.

Du är noggrann, strukturerad och initiativtagande med en vilja att driva verksamheten framåt. Du har en analytisk förmåga och kan samla in, analysera och sammanställa data samtidigt som du är praktisk lagd och kan utföra arbete på fält. Du leder andra i motsvarande arbete och det är självklart att du kommunicera och samarbetar.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Befattningen är säkerhetsklassad. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. Information finns på Säkerhetspolisens hemsida. Rekryteringsprocessen kan komma dra ut på tiden på grund av säkerhetsklassningen

 

 

Ansökan och Kontaktperson

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller pappersformat.

 

Har du frågor om tjänsten så ring gärna den rekryterande sektorchefen Kristina Kenning Östling på tfn  063-14 36 74

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Sista ansökningsdag

2020-01-31, Bifoga CV och personligt brev i din ansökan, rekrytering kan komma att ske löpande

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 4 december

Kategorier : Chef & Ledning Naturvetenskap & Forskning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Laboratorieingenjör med kvalitets- och arbetsledaransvar sektor Avfall VA