Östersunds kommun

Kulturskollärare

Vår brasslärare går i pension efter 24 år hos oss på kulturskolan och vi söker nu en eller flera nya medarbetare.

 

Hos oss har de estetiska ämnena hög status och vi strävar efter kompetens och engagemang. Vi bedriver verksamhet både på skolorna runt om i kommunen under dagtid och i våra egna lokaler på eftermiddagar och kvällar. Vi är en frivillig verksamhet med lust och lärande i fokus.

 

Till hösten behöver vi alltså lärare i bleckblås. Tjänsten kan utformas till stor del utifrån dig som söker, till exempel om du kan undervisa i många olika bleckblåsinstrument, ett par stycken eller ett. Kan du kombinera undervisningen i ett eller flera bleckblåsinstrument med något annat estetiskt ämne/instrument? Vi erbjuder en tillsvidaretjänst med den sysselsättningsgrad som vi kommer överens om.

 

 

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår att undervisa barn och ungdomar både i grupp och individuellt, samt att arbeta ämnesövergripande med ensembler och grupper. I arbetsuppgifterna ingår också att genomföra konserter/föreställningar och arbeta i andra gemensamma projekt. En del av tjänsten kan komma att tillägnas specifik gruppundervisning, till exempel grundkurs, El Sistema eller liknande.

 

 

Kvalifikationer

Musiklärarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Meriterande att inneha lärarlegitimation. Körkort B är ett krav. 

 

Du ska älska att jobba med barn och ungdomar framför allt annat! 

 

Vi önskar sen att du har god digital kompetens, erfarenhet av att arbete inom skola och/eller kulturskola samt goda musikaliska och/eller andra estetiska erfarenheter. Du ska ha insikt om barns olika behov och stor pedagogisk kompetens. Arbetet sker ofta tillsammans med andra och därför krävs även samarbetsförmåga vilket också är viktigt för att kunna möta vårdnadshavare, kollegor och andra medarbetare inom kommunen. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. 

 

Kulturskolan är i ett ständigt utvecklingsskede och du som blivande medarbetare behöver välkomna förändringar och vara positiv till att prova nya metoder för att bland annat nå fler och nya barn och ungdomar till Kulturskolan. Vi söker dig som är nyfiken, lärande, prestigelös och reflekterande. Du strukturerar och prioriterar ditt arbete effektivt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, trivs bra att arbeta enskilt och i projekt med andra.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Frida Landgren, kulturskolechef, 072-549 56 36

 

Marianne Nilsson, facklig representant Lärarförbundet, 072-218 83 61

 

Bo Öberg, facklig representant Lärarförbundet, 072-548 79 94

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-05-01

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 maj . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 22 februari

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Kulturskollärare