Östersunds kommun

Kökspersonal till Storsjöbadet

Tillsvidare på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är varierande, dagtid, kväll och helg.

 

Vår enhet Bad & Camping driver Östersunds stugby och camping samt kommunens fyra badanläggningar. De badanläggningar som ingår i enheten är Storsjöbadet, Brunflobadet, Östbergsbadet och Litsbadet. Äventyrsbadet Storsjöbadet är kommunens mest besökta turistanläggning med 260 000 årliga besökande och därmed en viktig del av kommunens tillväxt.

 

Arbetsuppgifter

Caféet är en viktig och uppskattad del för våra besökare på Storsjöbadet och vi vill kunna leverera god mat i högt tempo med riktigt bra service. I arbetet ingår bland annat beredning av både kall och varm mat, beställning av varor, städning, påfyllning av produkter och kassahantering.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet från restaurang eller caféverksamhet, vi ser gärna att du är utbildad kock eller har erfarenhet som är likvärdig. Du ska vara van att hantera livsmedel och tycka det är kul att laga mat. Vi har väldigt hög belastning vissa perioder under året så du måste också vara bekväm med att jobba i högt tempo. Kassavana är meriterande.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg och referenser behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Intervjuer sker löpande.

 

Upplysningar

 

enhetschef

Malin Bystedt

063-14 06 07

platsansvarig

Mikael Jonsson

063-14 33 25

facklig representant Kommunal

Maritha Johannesson

063-14 31 79

facklig representant Kommunal

Emil Nordlander

063-14 31 79

facklig representant Vision

Anna Hölling

063-14 31 79

 

Sista ansökningsdag

2022-10-30

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 oktober . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 15 september

Kategorier : Offentliga jobb Övrigt


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Kökspersonal till Storsjöbadet