Östersunds kommun

Kock till Mosippans Förskola

Tillsvidareanställniing på 75 % med tillträde i augusti.

 

Vi söker dig som vill vara med att arbeta mot vår verksamhetsidé att Måltidsservice ska bidra till ett gott liv och ett bättre Östersund genom att erbjuda bästa möjliga måltider för våra gäster.

 

Måltidsservice är en sektor i Östersunds kommun. Vi tillagar frukost, lunch, mellanmål till förskolor och skolor samt lunch, middag, till äldre som bor hemma på servicehus och på särskilt boende. I sektorn ingår 48 tillagningskök, 10 mottagningskök och 26 serveringskök som är indelade i 7 områden. Hos oss möter du kockar och biträden som tillagar ca 11 000 måltider per dag. Enheten förskolor Norra består av 17 kockar och 4 biträden fördelat på 15 kök.

 

 

Arbetsuppgifter

Mosippans förskola består av sex avdelningar. Det tillagas och serveras frukost, lunch och mellanmål till ca 100 barn samt pedagoger.

 

Du kommer att jobba tillsammans med 1 annan kock. Arbetstiderna är 0700 till 1330 måndag till fredag. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. tillagning, beställning, servering och service.

 

 

Kvalifikationer

- Kockutbildning och erfarenhet från kockyrket 3 år.

- Goda kunskaper i livsmedelshygien. Utbildning i HACCP är meriterande.

- Erfarenhet av liknande arbete och vana att jobba självständigt är meriterande.

- Vi sätter stort värde på personliga egenskaper såsom gott bemötande, service, lyhördhet, engagemang och god samarbetsförmåga.

- Arbetet är fysiskt ansträngande med en del tunga lyft, så du bör ha god fysik.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta kan bli aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Upplysningar

kökschef

Eva Nilsson

073-275 10 31

 

Sista ansökningsdag

2021-06-30

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 2 juni

Kategorier : Offentliga jobb Övrigt


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Kock till Mosippans Förskola