Östersunds kommun

Huspoolare till Bringåsens förskola

I vår kommun är varje medarbetare viktig på riktigt. Varje individ gör stor skillnad för många människor, genom hela livet. Det gör det lätt att bli engagerad och hitta mening. Vår ledstjärna är ett bättre Östersund. Därför rör vi oss ständigt framåt, och gör det med hjärtat. Vi är 5 600 medarbetare inom 400 olika yrken som ger varandra styrka och inspiration. Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas både professionellt och som person. Roligt för dig och bra för Östersund!

 

Visstidsanställning, Barnskötare 100%

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

 

Arbetsuppgifter

Som huspoolare så arbetar du som en vikarie i huset. Det innebär att du ska vara flexibel och kommer att arbeta på förskolans båda avdelningar, i första hand ska du täcka upp för frånvarande personal.

 

Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med övriga pedagoger planerar och genomför den pedagogiska undervisningen. Du ska arbeta aktivt för att skapa en väl balanserad och utvecklande utbildning för barnen enligt Lpfö18. Du kommer arbeta i åldershomogena barngrupper där barnen är uppdelade i åldrarna 1-3 och 3-5. Du samverkar i hög grad med hela förskolan och övriga förskolor i området.

 

Vi arbetar i insperarande lärmiljöer med naturen runt knuten. Vi utgår från att alla barn kan och vill och att de får vara i ett sammanhang där de får möjlighet att använda och utveckla sin kompetens. Du förväntas utveckla förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och kollegor. Vi jobbar med en reflekterande kultur och strävar efter ett nära samarbete mellan pedagogerna i hela enheten.

 

På alla våra förskolor arbetar vi med kommunens ledord rolig, trygg, lärorik & likvärdig.

 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är utbildad barnskötare.

 

Du är en kreativ, aktiv, närvarande och medforskande pedagog som har både vilja, lust och förmåga att inspirera och utmana barnen. Har förmåga och mod att ta eget ansvar samt att se möjligheter. Har god samarbetsförmåga och vågar utmana dig själv och dina kollegor i arbetet med barnen.

 

Vi erbjuder dig fortbildning och kompetensutveckling samt stöd av specialpedagoger.

 

Som anställd i Östersund erbjuds du friskvårdsbidrag eller friskvårdstimme, rabatterade tjänster mot netto- och bruttolöneavdrag och en mängd andra rabatter i vår förmånsportal "Fördel Östersund". Där får du också tillgång till pensionstjänsten Lifeplan.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Intervjuer sker löpande!

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

biträdande rektor

Katarina Nordenberg

063144927

063144927

facklig representant

Maria Persson

0727119525

 

Sista ansökningsdag

2023-09-30

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 19 september

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Huspoolare till Bringåsens förskola