Östersunds kommun

Huspool 100%

I vår kommun är varje medarbetare viktig på riktigt. Varje individ gör stor skillnad för många människor, genom hela livet. Det gör det lätt att bli engagerad och hitta mening. Vår ledstjärna är ett bättre Östersund. Därför rör vi oss ständigt framåt, och gör det med hjärtat. Vi är 5 600 medarbetare inom 400 olika yrken som ger varandra styrka och inspiration. Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas både professionellt och som person. Roligt för dig och bra för Östersund!

 

Välkommen till Orrvikens förskola!

1,7 mil sydväst om Östersund ligger Orrvikens förskola i byn Orrviken. I en framåtsträvande och levande byggd under tillväxt. Under de senaste åren har inflyttningen och barnantalet ökat. Nu arbetar vi för fullt med att utveckla och förbättra vår verksamhet för att kunna ta emot fler barn, och då behöver vi dig!

 

Orrvikens förskola består av 4 hemvister med upp till 66 barn. Avdelningar är åldersindelade och innebär då att det går barn på Regnbågen och Stjärnan i åldrarna 1-3 år och på Solen och Månen i åldrarna 3-5 år. Vi har ett öppet klimat där barnen har möjlighet att gå mellan hemvisterna. Vi har ett nära samarbete i huset och det innebär att personalen hjälper varandra över avdelningarna. Vi ser att alla barn är allas barn.

 

Huspoolare 100% tillträde augusti till och med 241231

 

Arbetsuppgifter

Som huspoolare fungerar du som en extra resurs i verksamheten. Det innebära att du kan ha en samordnarroll där du även ser över behovet på förskolan. Du kommer att arbeta på den avdelning där behovet är som störst. Om alla är på plats på förskolan så hjälper du till med praktiska göromål som tex duka, torka bord mm samt att stötta upp i barngruppen.

 

Arbetstiden är förlagd måndag till fredag dagtid på schema.

 

Förskolorna utvecklas hela tiden vilket ger fantastiska möjligheter att sätta vår prägel på verksamheten. Vi är ett härligt gäng, med mycket glädje och gemenskap. Vi gillar att samarbeta, har mycket drivkraft och engagemang, vilket är toppen nu när utveckling pågår.

 

Vi utgår från att alla barn kan och vill och att de får vara i ett sammanhang där de får möjlighet att använda och utveckla sin kompetens. Förskolans lärmiljöer är viktiga, de är föränderliga och öppna och bidrar till en lustfylld och utmanande utbildning.

 

Du förväntas utveckla förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och kollegor. Vi jobbar med en reflekterande kultur och värnar det kollegiala lärande samt strävar efter ett nära samarbete mellan pedagogerna på hela förskolan.

 

I vår undervisning medverkar alla till att främja barns utveckling och lärande. Förskolan ska vara en levande social gemenskap som ger trygghet samt vilja och lust att lära. Barn skapar sammanhang och mening utifrån sina erfarenheter och sätt att tänka. Därför ska de i förskolan möta respekt för sin person och sitt sätt att tänka och förstå sin omvärld. Alla som arbetar i förskolan ska ge varje barn förutsättningar att utveckla tillit och självförtroende. De ska uppmuntra barnens nyfikenhet, kreativitet och intresse. Utbildningen i förskolan ska planeras och genomföras på ett sådant sätt så att den främjar barnens utveckling, hälsa och välbefinnande.

 

Kvalifikationer

- Vi ser att du är utbildad barnskötare.

- Engagerad, flexibel, självgående och kan se vart du behövs.

- Du är en kreativ, aktiv, närvarande och medforskande pedagog som har både vilja, lust och förmåga att lyssna på, inspirera och utmana barnen.

- Du har även en förmåga och ett mod att ta eget ansvar samt att se möjligheter. Har god samarbetsförmåga och vågar utmana dig själv och dina kollegor i arbetet med barnen.

- Du bidrar själv till god trivsel genom ditt sätt att bemöta barn, kollegor och vårdnadshavare på ett förtroendefullt sätt.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Intervjuer sker löpande.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Magdalena Norrby

063-14 47 89

facklig representant Sveriges lärare

Annie-Britt Vikander

073-0845428

facklig representant Sveriges lärare

Charlotta Sundquist

072-5358079

facklig representant Kommunal

Sara Kull

073-0845428

 

 

Sista ansökningsdag

2024-05-30

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 maj . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 14 maj

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Huspool 100%