Östersunds kommun

HR-administratör

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare. Östersunds kommun är stället för dig som vill jobba framåt med hjärtat. För oss är nämligen alla medborgare lika viktiga. Ett barn på förskolan, en bygglovssökande villaägare eller en vårdsökande pensionär. Vi strävar hela tiden efter att förbättra och utveckla våra tjänster, och hos oss har du som individ möjlighet att påverka hur vi bidrar till ett bättre Östersund.

Är du redo för nästa utmaning och vill vara med oss i vårt fortsatta HR-arbete? Vi söker en engagerad och driven HR-administratör till kommunens HR-avdelning.

Vi på Område HR och Lön ingår i Kommunledningsförvaltningen och är ett blandat gäng av personligheter som både jobbar på kreativa idéer och samtidigt tar tillvara tidigare erfarenheter och mångårig kompetens.

Vi består av en grupp som arbetar med olika ansvarsområden som förvaltningsstöd till chefer, hälsa- och rehab samt strategiska och kommunövergripande utvecklingsområden/frågor. Till området hör också kommunens härliga gäng som jobbar med löneadministration. Nu söker vi en ny kollega som brinner för de administrativa delarna av HR.

Vad får du hos oss?
Hos oss får du samarbeta och utvecklas tillsammans med dina kollegor. Du får en bred kunskap om vad det innebär att arbeta på en Hr avdelning och du får en möjlighet att påverka och vidarutveckla det viktiga administrativa arbetet. Dessutom får du lära känna en intressant organisation och du får träffa mängder med härliga människor.

Det är viktigt för oss att du trivs på ditt arbete. Östersunds kommun har därför tagit fram en mängd förmåner för dig som anställd. Det rör sig om allt från friskvårdsbidrag till pensionsrådgivning och rabatter i butiker. Dessutom vill vi underlätta om något händer i ditt privatliv vilket innebär att du bland annat kan få rådgivning i exempelvis ekonomi.


Arbetsuppgifter
Som HR -administratör stödjer du i personal- och ekonomiadministration samt andra administrativa arbetsuppgifter såsom ärendehantering, utskick av LAS-listor och annonsering i vår rekryteringsmodul. Till det så ansvarar du också för att samordna arrangemang såsom jubileumsfest och välkomstträff för nyanställda. Du medverkar och administrerar rekryteringsmässor. Du ansvarar även för protokollföring vid områdets arbetsplatsträffar, lokal samverkansgrupp och vid den centrala samverkansgruppen med fackliga organisationer.


Kvalifikationer
Du är en person som har högskoleexamen med inriktning mot HR eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig för arbetet. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av HR-adminstrativt arbete. Du är självständig och tar för dig samtidgt som du är strukturerad och noggrann. Du har lätt för att skapa kontakter och samarbeten och du är en god kommunikatör, såväl muntligt som skriftligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med.


Upplysningar
HR-chef
Åsa Rydell
063-14 46 11

kontaktperson
Susanne Eriksson
063-14 39 94

facklig representant Akademikerförbundet SSR
Victor Fors
063-14 47 99

Sista ansökningsdag
2020-09-20Ansök nu

 


 

Sista ansökningsdag : För 9 timmar sedan . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 26 augusti

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb HR-administratör