Östersunds kommun

Handläggare Bemanningsenheten

Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Östersund är upplevelsemetropolen i hjärtat av naturen, med fjäll runt knuten och evenemang i världsklass. Här varvas aktivt friluftsliv med utvecklande arbetsliv, det är nära till jobb, vänner och skola. Men Östersund är också den expansiva universitetsstaden, där forskning och näringsliv utvecklas tillsammans, samtidigt som nya stadsdelar uppstår och utbuden breddas. Östersund är spännande nu, och du är välkommen att växa med oss!

 

Bemanning och administration förskola är en enhet inom Barn- och utbildningsförvaltningen. Enheten ansvarar för rekrytering, anställning och bemanning av timanställd personal. Bemanningsenheten består idag av chef, rekryterare, bemanningsassistenter, jobbspårskoordinator och administrativ personal.

 

 

Arbetsuppgifter

Som handläggare på Bemanningsenheten har du till uppgift att vara Samordningsfunktion för hantering av företrädesrätt och konvertering inom förvaltningen. Du kommer också att hantera intresseanmälningar och matchning för arbetssökande vikarier inom skola/fritids. Funktionen ska också bistå med samordning vid tjänsteplanering inom förvaltningen. Du kommer att samarbeta med flera funktioner i förvaltningen med dagliga kontakter.

 

 

Kvalifikationer

Du har en högskoleutbildning inom personal och arbetslivsfrågor eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant. Meriterande är dokumenterad erfarenhet av arbete med företrädesrätt. Du har ett intresse av rekrytering och personalförsörjning, och det ses som en merit om du har erfarenhet inom området. Datavana krävs.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du har ett stort intresse för människor och service. Du kan arbeta självständigt och kan ta egna beslut i olika situationer. Viktiga egenskaper är också att du är flexibel, har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete. Du behöver ha en öppen och rak kommunikation, är ödmjuk och har en förmåga att bidra till en god arbetsmiljö. Vi värdesätter att du kan arbeta strukturerat, är positiv och ser möjligheter.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Upplysningar

enhetschef

Karin Hedström

063-14 41 89

 

facklig representant Vision

Sara Söderström

063-143835

 

kontaktperson

Linda Norberg

063-144703

 

Sista ansökningsdag

2021-04-18

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 22 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 7 april

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Handläggare Bemanningsenheten