Östersunds kommun

Grundlärare fritidshem Fjällängsskolan

8 tjänster på 70-100%. Tillsvidareanställningar. Tillträde 1/8-15/8 2023.

 

Fjällängsskolan ligger i nedre Torvalla ca 10 minuter från Östersunds centrum. Skolan är idag en F-6 skola med fritidshem. Skolan har idag ca 312 elever och är organiserad i åldershomogena klasser. Vi arbetar hälsoinriktat och nyttjar vår fantastiska utemiljö i lärandet. Vi är en av Östersunds två grundskolor som också är övningsskola. Hos oss får de lärarstudenter som läser på MIUN göra sin verksamhetsförlagda praktik. Våra pedagoger får kontinuerlig utbildning och fortbildning för sina uppdrag som handledare.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en grundlärare i fritidshem/fritidspedagog som är trygg i sin roll och uppdrag samt som vill vara med och utveckla skolan. Vi önskar att du är en tydlig ledare som skapar struktur, trygghet, ordning, förståelse, sammanhang och helhet. Du har höga målsättningar på dig själv och på din omgivning.

 

Som grundlärare i fritidshemmet ansvarar du för verksamheten på fritidshemmet genom att bidra till att läroplanens mål och intentioner förverkligas i verksamheten. Du finns med hela dagen och får därav en helhetsbild av hur eleven och gruppen fungerar både under skoltid och under fritidsverksamheten.

 

Förutom ditt uppdrag som grundlärare i fritidshem samarbetar du med övriga pedagoger på skolan kring gemensamma arbetsuppgifter.

 

Kvalifikationer

Du ska ha föreskriven utbildning, legitimation samt helst även vitsordad erfarenhet. Du har kunskap om fritidshemmets styrdokument och kan omsätta dessa i det vardagliga arbetet och utveckla vår verksamhet. Du har ett genuint intresse för barns lärande och utveckling, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har god förmåga att samarbeta med såväl kollegor som vårdnadshavare och ledning.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Intervjuer sker löpande.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Catrin Backman

063-14 34 84

facklig representant Sveriges lärare

Nås via rekryterande chef

 

Sista ansökningsdag

2023-04-04

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 april . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 17 mars

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Grundlärare fritidshem Fjällängsskolan