Östersunds kommun

Fritidslärare till Fjällängsskolan

Fjällängsskolan ligger i nedre Torvalla ca 10 minuter från Östersunds centrum. Skolan är en F-5 skola med fritidshem. Idag har skolan ca 250 elever och är organiserad i 12 åldershomogena klasser. Vi arbetar hälsoinriktat och nyttjar vår fantastiska utemiljö i lärandet. Vi är en av Östersunds två grundskolor som också är övningsskola. Hos oss får de lärarstudenter som läser på MIUN göra sin verksamhetsförlagda praktik. Våra pedagoger får kontinuerlig utbildning och fortbildning för sina uppdrag som handledare.


Du kan läsa mer om oss på Östersunds kommuns hemsida.

 


Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att arbeta som fritidslärare på Fjällängsskolan i åk F-3. Du arbetar i arbetslag med lärarkollegor samt ev. resurspersoner.

Arbetet innebär att du förutom ditt uppdrag som fritidslärare även samarbetar med övriga pedagoger på skolan kring gemensamma arbetsuppgifter. Du har kunskap om verksamhetens styrdokument och kan omsätta dessa i det vardagliga arbetet samt bidra till att utveckla vår verksamhet. Du har ett genuint intresse för barns lärande och utveckling, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har god förmåga att samarbeta med såväl kollegor som föräldrar och ledning

 


Kvalifikationer

Fritidslärare eller liknande med föreskriven utbildning, legitimation samt vitsordad erfarenhet.

Meriterande är erfarenhet av att arbeta med cps, (collaborative problem solving) eller liknande.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 


Kontaktpersoner

Mona Libeck rektor 070-3175970

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-08-07

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 7 augusti . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 11 juli

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Fritidslärare till Fjällängsskolan