Östersunds kommun

Fritidslärare Tavelbäcksskolan

Tillsvidare, 100% med tillträde 20190808 eller enligt överenskommelse till Tavelbäcksskolan åk F-3 Fritidshemmet.

 

 

Arbetsuppgifter

Ansvara för rastaktiviteter, stärka upp i ämnet idrott och vid behörighet eventuellt ansvara för något praktisk- estetiskt ämne. Men fokus kommer framför allt vara på utepedagogik för skolan och därutöver fritidshemmets verksamhet. Skolan har flertalet utbildade fritidspedagoger och har kommit en bra bit i att utveckla en verksamhet som ständigt utvärderas genom skolverkets verktyg BRUK. Fritidshemmet kommer att under hösten att genomföra Skolverkets webutbildning för fritidshemmet. Skolan har en tradition av äventyrspedagogik, utepedagogik och arbetar för att skapa förutsättningar för kollegialt lärande.

 

Kvalifikationer

fritidslärarutbildning, gärna med ämneskompetens i något praktisk-estetiskt ämne såsom idrott, musik eller bild. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Anne Karlstedt, rektor 063-143454 

 

Margareta Nilsson Lärarförbundet: 070-5987282

 

Viveka Nilsson Lärarförbundet: 070-2013275

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare. 

 

Sista ansökningsdag

2019-04-22 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 6 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 3 april

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen Offentliga jobb Pedagogik Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Fritidslärare Tavelbäcksskolan