Östersunds kommun

Fritidslärare Sörgårdsskolan

Tillsvidare på heltid med tillträde 2019-08-05.

 

Sörgårdsskolan är en F-3 skola i Brunflo med cirka 115 elever. Skolan ligger naturnära, med skog, idrottsplats, ishall och badhus inom gångavstånd. Fritidshemmet är uppdelat på två avdelningar med cirka 50 barn per avdelning.

 

Vid Sörgårdsskolan pågår kontinuerligt utvecklingsarbete för att utveckla och förbättra verksamheten. 

 

 

Arbetsuppgifter

Som Fritidspedagog hos oss arbetar du i arbetslag där du tillsammans med kollegorna arbetar i verksamheten med aktiviteter som följer uppsatta mål. I denna roll förväntas ett aktivt deltagande i såväl planering, genomförande, utvärdering och dokumentation kring barns utveckling och lärande. Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och arbetskamrater. I tjänsten ingår öppningar och stängningar på fritidshemmet.

 

 

Kvalifikationer

Legitimerad fritidslärare, gärna med behörighet i några av skolans ämnen. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet. Du har ett genuint intresse för elevernas utveckling och lärande.

Obehöriga med lämpliga kvalifikationer är välkomna med ansökan för visstidsanställning (termin eller läsårsvis efter överenskommelse).

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Jesper Englund, rektor 063-14 46 40

Facklig representant Inga-Lill Larsson 070-209 01 69

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-07-01

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 juli . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 13 juni

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Fritidslärare Sörgårdsskolan