Östersunds kommun

Fritidslärare, Ångsta skola/fritidshem

Tillsvidaretjänst på heltid med tillträde 11/8 eller enligt överenskommelse.

 

Skolan är belägen i byn Ångsta som ligger cirka 6 km från Brunflo och 20 km sydväst om Östersund. Ångsta skola ligger i en naturskön miljö med närhet till Locknesjön. Vi har också ett Meteroitcenter som kommer av ett nedslag för 455 miljoner år sedan. Locknekratern är en världsunik studieplats som lockar forskare från hela världen. Få platser erbjuder sådana möjligheter att studera ett meteoritnedslag som Locknekratern. 

 

Skolan har idag 69 elever från förskoleklass upp till åk 5. Vi har en fin utomhusmiljö med fotbollsplan, skridskorink, liten lekställning, gungor och närhet till skogen vilket är en bra resurs i det pedagogiska arbetet med eleverna. Det är även nära att gå ner till sjön vid utflykter/exkursioner.

 

Som anställd i Östersunds kommun har du även ett friskvårdsbidrag att se fram emot. Du som väljer att jobba hos oss på Ångsta skola har också möjlighet att få ett lönetillägg utöver din grundlön.

 

Arbetsuppgifter

Du arbetar dels som resurs i skolan med anpassning till din ämneskunskap. Samt i fritidshemmet. Du ansvarar för planering, genomförande, uppföljning, utvärdering och utveckling av verksamheten och ska säkerställa att innehållet riktas mot målen för fritidshemmet i LGR-11. Med ett gott bemötande verkar du för förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och arbetskamrater. Du kommer att ingå i ett arbetslag med lärare/pedagoger i övriga årskurser samt på fritidshemmet på skolan.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill vara med och utveckla den pedagogiska verksamheten på Ångsta skola. 

Vi fäster stor vikt vid ditt intresse för att delta i utvecklingsarbete och din förmåga till samarbete. Du ser arbetslaget som en resurs och det är en självklarhet för Dig att på ett positivt sätt bidra till att lösa gemensamma uppgifter.  

Examen för fritidspedagog/lärare i fritidshemmet , alternativt en äldre examen som är avsedd för arbete i fritidshemmet samt att du har legitimation för arbete i fritidshem.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Märith Jonsson rektor 063-14 49 91

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-04-22


 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 3 april

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Fritidslärare, Ångsta skola/fritidshem