Östersunds kommun

Förskollärare/Barnskötare Regnbågens- och Sollidens förskolor

Tillsvidareanställning

Heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse

 

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

Sollidens förskola består av tre enheter om 36 barn i åldrarna 1-5 år. På varje enhet arbetar pedagoger motsvarande sex heltidstjänster. Förskolan har nybyggda och anpassade lokaler. Utemiljön är fantastisk och mycket av vår verksamhet bedrivs där.

 

Regnbågens förskola består av en avdelning där pedagoger motsvarande tre heltider arbetar tillsammans med 36 barn. Regnbågen är belägen i Körfältsskolans lokaler.

 

 

Arbetsuppgifter

Du ska arbeta aktivt och målinriktat för en väl balanserad och utvecklande verksamhet enligt Lpfö. Du kommer att ansvara för att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera arbetet kring barns utveckling, lärande och inflytande. Du vill vara med och skapa och utveckla utmanande lärmiljöer för barnen samt utveckla den pedagogiska dokumentationen. Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och arbetskamrater.

 

 

Kvalifikationer

Förskollärarexamen med legitimation/godkänd Barnskötarutbildning

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Kontaktpersoner

Maria Viktorsson förskolechef 070-6407560

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2020-01-25

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 januari . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 15 januari

Kategorier : Förskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Förskollärare/Barnskötare Regnbågens- och Sollidens förskolor