Östersunds kommun

Förskollärare till Torvalla förskolor

Tillsvidareanställning. Tillträde i augusti eller enligt överenskommelse. Månadslön.

Jägargårdens förskola och Skogsgårdens förskola söker förskollärare inför höstterminen 2023.

 

Arbetsuppgifter

Pedagogiskt arbete i barngrupp. Vi söker dig som tillsammans med oss vill leda och utveckla vår förskola utifrån förskolans styrdokument. Du vill vara med och skapa och utmanande lärmiljöer för barnen samt utveckla den pedagogiska dokumentationen. Du ska ha lätt för att samarbeta med kollegor, barn och vårdnadshavare. Ett krav är att du är förtrogen med förskolans styrdokument och att du har förmåga att omsätta dem i praktiken. Du kommer att tillsammans med ditt arbetslag ansvara för att planera, genomföra, dokumentera, och analysera arbetet kring barns utveckling, lärande och inflytande. Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och kollegor.

 

Alla förskolor i Östersunds kommun arbetar för att förskolan ska vara rolig, trygg, lärorik och likvärdig för alla barn. Vi har därför "Framgångsrik undervisning genom lek och samspel" som prioriterat utvecklingsområde och som förskollärare på våra förskolor blir du en viktig del i att driva det utvecklingsarbetet framåt.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Tidigare erfarenhet inom förskolan är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt vana att arbeta med digitala verktyg. Det är även meriterande om du talar fler språk än svenska.

 

Vi söker en pedagog med social kompetens som innehar förmågan att anpassa bemötande och kommunikation till omgivningen. En pedagog som är stabil och trygg med en positiv grundsyn och ett inkluderande förhållningssätt.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Magnus Ekerlid

070-274 89 84

rektor

Thomas Edström

070-191 47 27

facklig representant Sveriges lärare

Camilla Torstemo Filén, Skogsgården, arbetsplatsombud

070-538 43 38

facklig representant Sveriges lärare

Kristin Fagerström-Nordenström, Jägargården, skyddsombud

070-577 56 76

 

Sista ansökningsdag

2023-03-26

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 mars . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 13 mars

Kategorier : Förskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Förskollärare till Torvalla förskolor