Östersunds kommun

Förskollärare till Östersund en vinter

Älskar du vinter och snö? Nu finns chansen att arbeta som förskollärare i Östersund en vinter!


Varför inte testa en vinter i vinterstaden Östersund? Gillar du längdåkning ligger skidstadion nästan mitt i stan och är turåkning eller utförsåkning din passion ligger både Jämtlansdfjällen och Härjedalen med Åre respektive Vemdalen drygt en timma bort. Mitt i stan finns dessutom Medvinden som vintertid erbjuder både skidspår och skridskoåkning på Storsjöns is.

 

Tjänsten avser ett vikariat under ordinarie persons tjänstledighet tiden 28 oktober 2019 till 30 april 2020

 

Förskolan Campus ligger centralt placerad i utkanten av Campusområdet i centrala Östersund. Det är en av Östersunds nyare förskolor som består av fyra avdelningar. Hos oss arbetar man utifrån åldershomogena grupper.

 


Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med övriga pedagoger ansvarar för den pedagogiska undervisningen. Du ska arbeta aktivt för att skapa en väl balanserad och utvecklande utbildning för barnen enligt Lpfö18.

Vi arbetar processinriktat för att synliggöra barns lärande och använder oss av pedagogisk dokumentation som verktyg.
Vi utgår från att alla barn kan och vill och att de får vara i ett sammanhang där de får möjlighet att använda och utveckla sin kompetens. Förskolans lärmiljöer är viktiga, de är föränderliga och öppna och bidrar till en lustfylld och utmanande utbildning.

Du förväntas utveckla förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och kollegor. Vi jobbar med en reflekterande kultur och strävar efter ett nära samarbete mellan pedagogerna i hela enheten.

 


Kvalifikationer

Vi ser att du är utbildad förskollärare med föreskriven utbildning.

Vi söker en kreativ, aktiv, närvarande och medforskande pedagog som har både vilja, lust och förmåga att inspirera och utmana barnen. Du bör ha god samarbetsförmåga och vågar utmana dig själv och dina kollegor i arbetet med barnen. Vi ser även att du som söker tjänsten har förmåga och mod att ta eget ansvar samt en förmåga att se möjligheter.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 


Kontaktpersoner

Christer Andersson förskolechef 063-14 49 07

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-09-29Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 29 september . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 12 september

Kategorier : Förskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Förskollärare till Östersund en vinter