Östersunds kommun

Förskollärare centrala staden

Östersunds kommun, Barn och utbildningsförvaltningen söker

Förskollärare till Centrala Staden

 

Asterns förskola: Förskollärare tillsvidare 100% 2023-08-07

Linneans förskola: Förskollärare tillsvidare 100% 2023-08-07

Sollidens förskola: Förskollärare tillsvidare 100%

Förskola Remonthagen: Förskollärare tillsvidare 100% från 2023-08-07

 

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

Som anställd i Östersund erbjuds du friskvårdsbidrag, rabatterade tjänster mot netto- och bruttolöneavdrag och en mängd andra rabatter i vår förmånsportal "Fördel Östersund". Där får du också tillgång till pensionstjänsten Lifeplan.

 

Barn och utbildningsförvaltningens mål är att bedriva en likvärdig och tillgänglig utbildning av god kvalitet. Våra befintliga lärmiljöer utvecklar vi för att möta framtidens krav. Idag omfattar vår verksamhet cirka 10 000 barn och elever samt cirka 1800 medarbetare.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med övriga pedagoger ansvarar för den pedagogiska undervisningen. Du ska arbeta aktivt för att skapa en väl balanserad och utvecklande utbildning för barnen enligt Lpfö18.

 

Vi arbetar processinriktat för att synliggöra barns lärande och använder oss av pedagogisk dokumentation som verktyg. Vi utgår från att alla barn kan och vill och att de får vara i ett sammanhang där de får möjlighet att använda och utveckla sin kompetens. Förskolans lärmiljöer är viktiga, de är föränderliga och öppna och bidrar till en lustfylld och utmanande utbildning. Du förväntas utveckla förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och kollegor. Vi jobbar med en reflekterande kultur och strävar efter ett nära samarbete mellan pedagogerna i hela enheten.

 

Kvalifikationer

Vi ser att du är utbildad/legitimerad förskollärare

 

Är en kreativ, aktiv, närvarande och medforskande pedagog som har både vilja, lust och förmåga att inspirera och utmana barnen. Har förmåga och mod att ta eget ansvar samt att se möjligheter. Har god samarbetsförmåga och vågar utmana dig själv och dina kollegor i arbetet med barnen.

 

Vi erbjuder dig fortbildning och kompetensutveckling samt stöd av specialpedagoger. Du som är nyutexaminerad erbjuds ett års mentorskap med utbildad mentor. Du som tidigare har lämnat yrket under en längre period och nu vill komma tillbaka, får särskild introduktion.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Intervjuer sker löpande

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Rekryterande chef Astern/Linnean: Nadia Gustavsson

Rekryterande chef Solliden: Markus Fredlander

Rekryterande chef Remonthagen: Mia Gidlund

 

Upplysningar

 

rektor

Nadia Gustavsson

063-14 40 29

072-510 90 79

rektor

Markus Fredlander

063-14 42 43

rektor

Mia Gidlund

073-275 10 35

facklig representant

Fackliga representanter nås via kundcenter

063-14 30 00

 

Sista ansökningsdag

2023-03-31

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 10 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 14 mars

Kategorier : Förskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Förskollärare centrala staden