Östersunds kommun

Förskoladministratör

Vikariat på heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse tom 30 juni 2023.

 

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare. Östersunds kommun är stället för dig som vill jobba framåt med hjärtat. För oss är alla medborgare lika viktiga. Ett barn på förskolan, en bygglovssökande villaägare eller en vårdsökande pensionär. Hos oss har du möjligheter att som individ påverka hur vi genomför vårt gemensamma arbete och vara med och bidra till ett bättre Östersund. Vi är engagerade och visar omtanke för varandra och dem vi är till för.

 

Arbetsuppgifter

Som förskoladministratör hos oss kommer du att arbeta som ett kvalificerat ledningsstöd och ha en central roll som administratör i förskolan. Du bidrar själv till god trivsel genom ditt sätt att bemöta människor i din omgivning och inger förtroende i dina kontakter. Arbetsuppgifterna består av administrativt arbete som ekonomihantering, administration kring barnplacering, personal och lönehantering, dokumenthantering, arkivering, statistik, inköp m.m. System som vi bland annat jobbar med är Visma, Heroma, Extens, Tempus, IST, ARX, e-SumIT.

 

Kvalifikationer

Du har adekvat gymnasieutbildning eller annan utbildning som bedöms som lämplig och där högskoleutbildning är meriterande. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta administrativt och gärna med erfarenhet kring förskolans uppdrag. Du är bekväm med att använda IT-verktyg som ditt arbetsredskap. Erfarenhet från de system vi använder samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

 

Vi söker dig som vill arbeta självständigt och omväxlande och som uppskattar att ha mycket kontakt med människor. Du är flexibel, har god initiativförmåga, är strukturerad och organiserad samt van att arbeta under eget ansvar. Periodvis kan arbetsbelastningen vara hög, varför det är viktigt att du kan prioritera dina arbetsuppgifter.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.

 

Våra förskoladministratörer har flera förskolor i sin tjänst.

 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Upplysningar

 

enhetschef

Karin Hedström

063-14 41 89

facklig representant Vision

Jennie Persson

063-14 45 93

 

Sista ansökningsdag

2022-12-05

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 21 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 22 november

Kategorier : Kontor & Administration Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Förskoladministratör