Östersunds kommun

Fastighetsskötare

Tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

 

Vi behöver förstärka vår organisation med Fastighetsskötare. Du kommer att ingå i den enhet av Teknisk Förvaltning som heter Fastighet. Vi är 65 anställda och ansvarar för merparten av kommunens fastigheter (ca 450 000 m2). Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete som ger dig utmaningar som utvecklar din kompetens inom många olika områden. Vi har ambitionen att vara en god och intressant arbetsgivare.

 

 

Arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare kommer du ingå i en grupp bestående av arbetsledare och fastighetsskötare och tillsammans med dem ansvara för driftområdets dagliga drift och skötsel. Som huvudsaklig uppgift kommer du praktisk att ansvara för våra byggnader och dess inre och yttre miljö avseende funktioner, skötsel, felanmälan, felsökning, reparationer och systematiskt brandskydd. Du kommer även att vara involverad i att ta fram energibesparingsförslag och du skall vara ett stöd till våra hyresgäster i driftfrågor. Du är en viktig kugge i att uppnå kommunens miljömål och medverka i att utveckla och optimera våra anläggningar, arbetssätt och rutiner så att det leder till en effektiv förvaltning.

 

 

Kvalifikationer

Energiprogrammet, Fastighetsteknikerutbildning eller Drift- och underhållslinjen på gymnasienivå. Du har kunskaper i fastighetsdrift, energi i fastigheter, markskötsel, god datorvana, stor serviceanda och är ansvarstagande.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Meriterande är utbildning och certifikat för t.ex. ställningsbyggande, skylift, badvatten och tak säkerhet.

 

B körkort erfordras gärna med utökad B-behörig (för släp).

 

 

Upplysningar

avdelningschef

Claes Wiberg

072-5716984

 

facklig representant Kommunal

Nils-Olov Håkansson

070-319 90 78

 

Sista ansökningsdag

2021-10-31

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 7 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Fastighetsskötare