Östersunds kommun

Extrapersonal till Storsjöbadet, cafébiträde

I vår kommun är varje medarbetare viktig på riktigt. Varje individ gör stor skillnad för många människor, genom hela livet. Det gör det lätt att bli engagerad och hitta mening. Vår ledstjärna är ett bättre Östersund. Därför rör vi oss ständigt framåt, och gör det med hjärtat. Vi är 5 600 medarbetare inom 400 olika yrken som ger varandra styrka och inspiration. Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas både professionellt och som person. Roligt för dig och bra för Östersund!

 

Vår enhet Bad driver Östersunds kommuns fyra badanläggningar. De badanläggningar som ingår i enheten är Storsjöbadet, Brunflobadet, Östbergsbadet och Litsbadet. Äventyrsbadet Storsjöbadet är kommunens mest besökta turistanläggning med 260 000 årliga besökande och därmed en viktig del av kommunens tillväxt.

 

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter som cafébiträde ingår främst förberedelse och tillredning av mat för gästerna, möta gästerna i kassan samt hålla snyggt och rent i cafélokalerna. Målet är att kunna servera god och fräsch mat som passar både barn och vuxna samtidigt som det under högtryck måste kunna levereras ut många portioner på kort tid.

 

Kvalifikationer

Du bör ha erfarenhet från restaurang eller caféverksamhet, vara van att hantera livsmedel och tycka det är kul att laga mat. Vi har väldigt hög belastning under vissa perioder så du måste vara bekväm med att jobba i högt tempo.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg och referenser behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Kom ihåg att skriva i din ansökan vilken roll du söker.

 

Arbetstiderna är varierande, dagtid, kväll och helg.

Tillträde snarast efter överenskommelse.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare. Intervjuer sker löpande

 

Upplysningar

 

enhetschef

Martin Gruvelgård

076-110 97 99

076-110 97 99

platsansvarig

Anna Hölling

0703300394

facklig representant Vision

Anna Hölling

0703300394

 

Sista ansökningsdag

2023-09-25

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 8 september

Kategorier : Offentliga jobb Övrigt


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Extrapersonal till Storsjöbadet, cafébiträde