Östersunds kommun

Extrapersonal till Storsjöbadet, badvärd

I vår kommun är varje medarbetare viktig på riktigt. Varje individ gör stor skillnad för många människor, genom hela livet. Det gör det lätt att bli engagerad och hitta mening. Vår ledstjärna är ett bättre Östersund. Därför rör vi oss ständigt framåt, och gör det med hjärtat. Vi är 5 600 medarbetare inom 400 olika yrken som ger varandra styrka och inspiration. Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas både professionellt och som person. Roligt för dig och bra för Östersund!

 

Vår enhet Bad driver Östersunds kommuns fyra badanläggningar. De badanläggningar som ingår i enheten är Storsjöbadet, Brunflobadet, Östbergsbadet och Litsbadet. Äventyrsbadet Storsjöbadet är kommunens mest besökta turistanläggning med 260 000 årliga besökande och därmed en viktig del av kommunens tillväxt.

 

Arbetsuppgifter

I simhallen hjälper du våra badgäster under deras besök på Storsjöbadet, bland annat genom att visa hur anläggningen fungerar, hjälpa till med säkerheten, att trivselregler följs mm. Tillsammans med dina kollegor ser du till att hålla anläggningen ren och snygg. Utifrån lämplighet kan det bli aktuellt att arbeta som relaxvärd i vår fina relaxavdelning likaså att arbeta som simlärare.

 

Kvalifikationer

För arbetet som badvärd är HLR-utbildning och goda simkunskaper ett krav. Simlärarutbildning alternativt erfarenhet från att arbeta som simlärare är meriterande, likaså erfarenhet från arbete på badanläggning eller utförd poollivräddarutbildning. Praktiska prov avseende simkunnighet och livräddning skall vara godkända innan anställning erbjuds.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg och referenser behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Kom ihåg att skriva i din ansökan vilken roll du söker.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare. Intervjuer sker löpande.

 

Upplysningar

 

enhetschef

Martin Gruvelgård

076-110 97 99

076-110 97 99

platsansvarig

Anna Hölling

0703300394

facklig representant Vision

Anna Hölling

0703300394

 

Sista ansökningsdag

2023-09-25

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 8 september

Kategorier : Kundservice Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Extrapersonal till Storsjöbadet, badvärd