Östersunds kommun

Extrapersonal och sommarpersonal till Storsjöbadet

Timanställning efter behov.

 

Vår enhet Bad & Camping driver Östersunds stugby och camping samt kommunens fyra badanläggningar. De badanläggningar som ingår i enheten är Storsjöbadet, Brunflobadet, Östbergsbadet och Litsbadet. Äventyrsbadet Storsjöbadet är kommunens mest besökta turistanläggning med 260 000 årliga besökande och därmed en viktig del av kommunens tillväxt.

 

 

Arbetsuppgifter

Grunduppgiften är att ge god service till våra gäster och arbeta för att de får en fantastisk badupplevelse på Storsjöbadet.

 

Receptionist

 

Som receptionist är du först ut av våra medarbetare att möta våra gäster på ett serviceinriktat och trevligt sätt. Du hjälper våra gäster att få en bra start på sin dag på Storsjöbadet. Du kommer att jobba mycket i vårt kundsystem. Du jobbar även med vår badshop samt andra arbetsuppgifter som förekommer i en reception.

 

Badvärd

 

I simhallen hjälper du våra badgäster under deras besök på Storsjöbadet, bland annat genom att visa hur anläggningen fungerar, hjälpa till med säkerheten, att trivselregler följs mm. Tillsammans med dina kollegor ser du till att hålla anläggningen ren och snygg. Utifrån lämplighet kan det bli aktuellt att arbeta som relaxvärd i vår fina relaxavdelning likaså att arbeta som simlärare.

 

Cafébiträde

 

I dina arbetsuppgifter som cafébiträde ingår främst förberedelse och tillredning av mat för gästerna, möta gästerna i kassan samt hålla snyggt och rent i cafélokalerna. Målet är att kunna servera god och fräsch mat som passar både barn och vuxna samtidigt som det under högtryck måste kunna levereras ut många portioner på kort tid.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker att det bästa som finns är att möta människor och ge bra service. Erfarenhet från arbete inom service och turism är meriterande.

 

Receptionist

 

Du skall vara en naturlig serviceperson som tycker att det bästa som finns är att möta människor. Du ska snabbt kunna anpassa dig till olika situationer som kan uppstå, ha bra organisationsförmåga och vara van vid bokning- och entrésystem. Du har en utbildning motsvarande gymnasienivå. Meriterande är goda språkkunskaper samt erfarenhet av arbete i boknings- och entrésystem.

 

Badvärd

 

För arbetet som badvärd är HLR-utbildning och goda simkunskaper ett krav. Simlärarutbildning alternativt erfarenhet från att arbeta som simlärare är meriterande, likaså erfarenhet från arbete på badanläggning eller utförd poollivräddarutbildning. Ytterligare utbildningar som behövs för arbetet får du av oss. Intyg om simkunnighet (SLS märke Guldbojen) kommer att efterfrågas vid intervju. Praktiska prov avseende simkunnighet och livräddning skall vara godkända innan anställning erbjuds.

 

Cafébiträde

 

Du bör ha erfarenhet från restaurang eller caféverksamhet, vara van att hantera livsmedel och tycka det är kul att laga mat. Vi har väldigt hög belastning under vissa perioder så du måste vara bekväm med att jobba i högt tempo. Kassavana är meriterande.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Arbetstiderna är varierande, dagtid, kväll och helg.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Malin Bystedt, platsansvarig 063-14 06 07

 

Max Gillberg, facklig representant Kommunal 063-14 06 07

Maritha Johannesson, facklig representant Kommunal 063-14 31 79

Mikael Jonsson, facklig representant Vision 063-14 33 25

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Sista ansökningsdag

2020-02-09 (För extrapersonal)

2020-03-01 (För sommarpersonal)

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 22 januari

Kategorier : Kundservice Offentliga jobb Övrigt


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Extrapersonal och sommarpersonal till Storsjöbadet