Östersunds kommun

Enhetschef till enheten Vård och Hälsa, Sektor funktionshinder

Vård- och omsorgsförvaltningen, Östersunds kommun söker

Enhetschef till enheten Vård och Hälsa, Sektor funktionshinder

 

Är du en positiv och modig ledare som vill arbeta med något som är viktigt på riktigt och bidra till ett bättre Östersund? Vill du vara med och leda utvecklingen för en hälsofrämjande kommun? En av våra enhetschefer ska nu gå vidare till annat uppdrag och vi behöver hitta en ersättare till vårt kompetenta team. Är du rätt person så välkomnar vi dig till en framåtsträvande kommun med fantastiska medarbetare och goda anställningsvillkor.

 

Vilka är vi?

 

Enheten för Vård och hälsa leds av två enhetschefer i ett samledarskap men med uppdelade ansvarsområden. I enheten arbetar distriktssköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och undersköterskor. Vår legitimerade personal arbetar inom områdena hemsjukvård, habilitering och rehabilitering där uppdraget är att stötta våra medborgare som har beslut om LSS/SoL-bostad, korttidsboende för vuxna, daglig verksamhet, elevhem, korttidsboende för barn, boendestöd, personlig assistans. Du är underställd verksamhetschef och har ett nära samarbete med övriga chefer och personal i verksamheten och i sektorn. Du kommer ingå i en verksamhetsledningsgrupp som består av ett riktigt bra och glatt gäng. Vi träffas regelbundet för att bl.a. ge varandra stöd i arbetet och utbyta information.

 

Inom sektorn har du tillgång till flera olika stödfunktioner. Nära till hands finns våra verksamhetsutvecklare, kvalitetsansvariga, ekonomer och HR-konsulter. Vi erbjuder företagshälsovård via Feelgood, medarbetardagar, kompetensutveckling genom olika föreläsningar och utbildningar samt personalförmåner via Benify. Vi erbjuder även en kvalitetssäkrad introduktion.

 

Vi arbetar utifrån ett tillitsbaserat arbetssätt. Du styr i stor utsträckning själv var du behöver befinna dig, eftersom vi har ett mobilt arbetssätt. Du har möjlighet att arbeta både nära dina enheter eller tillsammans med andra chefskollegor.

 

Arbetsuppgifter

I din roll som enhetschef hos oss har du personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar. Det innebär att du ansvarar för att tillgängliga resurser används effektivt och att verksamheten bedrivs utifrån gällande lagstiftning, kvalitetskrav och politiska beslut. Uppdraget innehåller både operativa och strategiska frågor som planering, utveckling och uppföljning av verksamheten, rekrytering samt samverkan med både interna och externa parter.

 

Kvalifikationer

-Du skall ha en högskoleutbildning inom legitimationsyrken kopplat till hälso- och sjukvård, gärna inom rehabiliteringsområdet.

 

-Tidigare erfarenhet som chef är ett skallkrav och om du varit chef inom området vård och hälsa är det meriterande.

 

-Du skall vara väl förtrogen med de lagar och regler som styr verksamhetens område.

-Körkort är inte ett krav men underlättar din arbetssituation.

 

I rekryteringen kommer det att läggas stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig och berätta mer om vår arbetsplats.

 

Bifoga CV och personligt brev.Intervjuer kan komma att påbörjas löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

verksamhetschef

Jessica Wånggren

063-14 38 51

facklig representant Vision

nås via enhetschef

 

 

Sista ansökningsdag

2024-08-11

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 11 augusti . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 9 juli


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Enhetschef till enheten Vård och Hälsa, Sektor funktionshinder