Östersunds kommun

Enhetschef bad

Tillsvidare, heltid.

Tillträde snarast efter överenskommelse.

 

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

Kultur- och fritidsförvaltningen är en av sju förvaltningar i Östersunds kommun. Förvaltningen är Kultur- och fritidsnämndens stöd och ansvarar bland annat för kulturskola, bibliotek, allmänkulturella frågor och bidragsgivning inom kultur och fritid. Kultur- och fritidsförvaltningen har också hand om kommunens anläggningar för idrott och fritid samt friluftslivsutveckling. Drift av idrottsanläggningar inklusive badanläggningar ligger idag under Teknisk förvaltning i Östersunds kommun men kommer att flyttas över till Kultur och fritidsförvaltningen som ansvarar för fritids- och idrottsanläggningar i kommunen vid årsskiftet. Förvaltningen kommer från årsskiftet 22/23 ha närmare 160 medarbetare.

 

Vi söker nu dig som vill arbeta som enhetschef för baden.

De badanläggningar som ingår i enheten Bad är Storsjöbadet, Brunflobadet, Östbergbadet och Litsbadet. Äventyrsbadet Storsjöbadet är kommunens mest besökta turistanläggning med 260 000 årliga besökande och därmed en viktig del av kommunens tillväxt. I rollen som enhetschef kommer du att ha cirka 15 tillsvidareanställda och 25-35 timvikarier (beroende på säsong) som arbetar med simundervisning, badbevakning, reception, caféverksamhet, badshop och på relaxavdelning.

 

Arbetsuppgifter

Som enhetschef ansvarar du för att leda och utveckla verksamheter och personal.

Du har budget, arbetsmiljö- och kvalitetsansvar och leder arbetet utifrån uppsatta mål.

 

Du ser nya marknads och affärsmöjligheter som du planerar, genomför och följer upp. Du kommer att samverka med övriga aktörer i besöksnäringen i Östersund för att stärka Östersund som destination. Samarbete med föreningslivet är också en naturlig del av din vardag.

 

Du är direkt underställd förvaltningschef och ingår i förvaltningens ledningsgrupp.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en tydlig och trygg ledare med bred erfarenhet av ledarskap. Du skall vara en drivande person som gillar att leda människor på ett sätt som skapar utveckling av verksamheten och engagemang hos medarbetare. Service och affärsmannaskap är självklara saker i ditt yrkesutövande. Din erfarenhet och kunskap om besöksnäring samt försäljning är god. Har du kunskap om området bad- och/eller idrottsanläggning och/eller turismsektorn är det meriterande.

 

Du skall vara en god administratör som har erfarenhet av ekonomi- och personaladministration. Vi söker dig som har för tjänsten relevant akademisk utbildning och chefserfarenhet, du kan också ha annan bakgrund/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

 

I rollen har du många kontakter både internt och externt, det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är lyhörd och kommunikativ. Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

 

B-körkort är ett krav

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg och referenser behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Intervjuer kommer att ske löpande.

 

Upplysningar

 

förvaltningschef

Anna-Carin Svedén

063-14 30 26

063-14 30 26

enhetschef

Malin Bystedt

063-14 06 07

facklig representant Kommunal

Maritha Johannesson

063-14 31 79

facklig representant Kommunal

Emil Nordlander

063-14 31 79

facklig representant Vision

Anna Hölling

063-14 31 79

 

Sista ansökningsdag

2022-12-05

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 22 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 15 november

Kategorier : Chef & Ledning Försäljning & Marknadsföring Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Enhetschef bad